Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline sagiti
61 příspěvků moje polička 03. srpna 2026 15:51
Reakce na Tabea:

sagiti čeho je moc, toho je příliš

Živí se aspoň pusou?

​Neživí, protože se z něj postupem času stal těžký introvert.Ovšem když čas od času jde někam mezi lidi, tak ti co jej neznají zpočátku obdivně koukají, protože není nic co by neznal a o všem vše nevěděl, ale známí před ním prchají.Nikoho nebaví člověk,který druhého nepustí ke slovu.

Online Miru
16884 příspěvků moje polička 03. srpna 2026 15:56

Mitzi 

Offline Mitzi admin
1522 příspěvků moje polička 03. srpna 2026 16:01
Reakce na Potrefenáhusa:

Blanka zas ten kohout je strasne hustej, ubráni slepice pry i pred kunou, casto teda padne hrdinskou smrti, i teda dela v kurníku pořádek atd.

sousedi maj nejakyho zakrslyho, mladyho a malinkyho a zvuky zatim vydava takovy srandovni, mutujici 

Že ubrání slepice před kunou je sice možný, ale my máme kuny inteligentní, chodí na vejce a slepice nechávají být. Kohout sežere jak několik slepic a hlavně byl vždycky agresivní na mně.

Po posledním proklovnutí (mýho!) prstu šel rváč do polívky a už 4 roky žádnýho nemáme. To, že je hlučnej, mi taky docela vadilo. Od sousedů mi je kokrhání příjemný, ale doma už prevíta nechci. Poměr kladů a záporů byl hodně nevyrovnaný.

Bydlíme na dobrým místě, takže přes den slyšíme zpěváčky, hrdličky, kukačku, strakapouda, v noci sovy, kousek za barákem jsme měli loni hnízda kalousů, to byla fakt paráda... a na kostele nám hnízdí poštolky. Jediný, co ještě k venkovské idylce chybí, by byli čápi.

Jinak já říkám celý život, že nejlepší sousedi je hřibitov, bydlím u hřbitova už podruhé a nemůžu si to vynachválit. Žádný hádky, party, psi... akorát teda taková ta běžná sousedská výpomoc je dost jednostranná.

Offline Mitzi admin
1522 příspěvků moje polička 03. srpna 2026 16:07
Reakce na Lamicka:

DruI Potrefenáhusa a teď si představte, že ten náš z toho nevyrostl, věkem se to zhoršuje a ještě navíc neustále zpívá on je opravdu jak strýček Pepin. 

​Já jsem říkala "Pepin" manželově dceři, když byla na střední. Nikdy nezavřela pusu, nikoho nepustila ke slovu a ještě volume na 150% mého prahu bolestivosti. Ale "vyrostla" z toho na VŠ

Offline Mitzi admin
1522 příspěvků moje polička 03. srpna 2026 16:12
Reakce na Garfie:

Taky je to trochu o dětech. Takto vypadá moje vymazlená terasa po třítýdenní péči mého polovičního syna (a jeho kamarádky). Chce se mi plakat. Ta větev vzadu je fíkovník, který měl patnáct dozrávajících plodů....

(na terase je hadice, žádné nošení vody z kuchyně....)

​To bych opravdu plakala... jaký stupeň ignorantství je třeba k tomu, aby člověk nechal pomřít živý organismy? Pochopím, že mladý nic neukliděj, že ignorují koupelnu, zavalí koše odpadkama, zplesniví jim jídlo, když špatně odhadnou nákup, zapomenou prádlo v pračce. Pochopím, že vypijou, co neměli a jedí jen to, co se dá koupit hotový.

Ale nechat umřít kytky? To už je jen krůček od nechat umřít zvířátko.