continuity no asi tak... ale ako toto video ma rozsekalo, kdeže násada od zmetáku... vlajkový stožiar a ide sa na to! ![]()
Šití, pletení, háčkování,...
docela zajímavej eshop... znáte?
třeba tohle hedvábí mi připadá dost dobrá cena - jestli je to teda vůbec možný?
RoSa E-shop jsem neznala. Ta cena mě dost udivuje teda... Abych byla upřímná, nevím, co si o tom myslet. ![]()
A dokončila som sveter pod stromček... dokonca v predstihu ![]()
(je to teda prekvapko, ale obdarovaná osoba sem zaručene nechodí)

Wanda von Dunajew ten je krásný! Z čeho jsi pletla?
Wanda von Dunajew krásnej, určitě udělá spoustu radosti
Antje Potrefenáhusa vďaka, dúfam že som sa farbou trafila do vkusu teda
Inak je to Puna - 100 % alpaka od Drops
Wanda von Dunajew ten bude i příjemnej, puna je na dotek úžasná
já mám z puny taky rozpleteno (ale asi to vypářu, jak pletu volně, nevypadá to hezky)
Wanda von DunajewTen je moc pěkný ![]()
Potrefenáhusa jj je super jemná. Celkovo mi tie Drops priadze fakt vyhovujú, hlavne pomer kvalita/cena...
Wanda von Dunajew Aha, tak to by mě nenapadlo. Díky za osvětu!
Svetr je krásný (jako konec konců vždy) a Puna je ňuňací příze...
Je fakt, že sem tam nakoupím něco jiného, ale zdaleka nejvíc určitě pletu taky z přízí Dropsu.
A skončete už někdo tu Alpaca Party - už jsem v ní objednala potřetí, vždycky samozřejmě "naposled", tak jen trnu, aby ta poslední objednávka byla fakt poslední už (a dorazila do Vánoc). Chci taky šetřit na vůně, nejen na příze... ![]()
Panenka jj no tá Alpaca party je strašný mor. Ja teda zatiaľ dva nákupy a držím sa ale...
do konca roku ďaleko
A už mám zase ďalšiu prosbu o sveter, tak ešte som nakúpila zo Šumavskej dílny (odkaz sem dávala Potrefenáhusa ) Kilcarra Tweed - pre istotu na dva svetre rovno, jeden pre seba ![]()
Nechala som si od nich teda najprv poslať vzorníky a do tých farieb som sa úplne zamilovala... ![]()
Nechala som si od nich teda najprv poslať vzorníky a do tých farieb som sa úplne zamilovala...
![]()
![]()
Wanda von Dunajew neprovokujte, mám doma asi 2,5 kg nespletene vlny a nezvládám si dodelat ani tu cepici. ![]()
Wanda von Dunajew Potrefenáhusa Tak tento odkaz mě nějak minul... a bojím se to zkoumat blíž, jsem na tom podobně jako continuity - zásoby se po těch objednávkách v Alpaca Party zdají obrovské a radši vůbec nechci počítat, kolik toho je na kila. Navíc teď před Vánoci vůbec nestíhám plést, jen pár řad tuhle, pár řad tamhle, takže se mi rozpletené projekty moc neposunují. Těším se na Vánoce - budem čumět na telku, dojídat cukroví a já u toho budu plést... Aspoň doufám.
Tenhle obchod vypada celkem zajimave pro mistni pletarky
Solathis To vypadá hodně zajímavě! Díky za odkaz. Škoda, že se v těch končinách nepohybuju, ale třeba se tam někdy vypravím.
Dokončila som konečne zas raz sveter pre seba
už som aj zabudla, ako sa príjemne rýchlo pletie z hrubej vlny na 4.5 mm ihliciach ![]()

Wanda von Dunajew
Jak vybíráš barvy? Dá ti to cit nebo se někde inspiruješ? - já mám stažený zadek i jen u kombinace dvou barev (teď snad budu začínat jedno dvoubarevné triko), ale pokombinovat toho takhle pěkně víc si fakt netroufám... Máš to fakt moc pěkné!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje