Mulen na tohle bych chtěla mít trpělivost. Krásnej!
Šití, pletení, háčkování,...
continuity Kan rozarka děkuju. To sedlo šlo docela rychle, to mě bavilo, ale ten zbytek...![]()
Mulen já jsem na to marná, šití mi jde mnohem lip
Mulen Moc pěkný svetr!
Blokování mění velikost/vzhled jen u něčeho. Merino se za mokra vytáhne, aby se pak smrsklo, většinou do velikosti o malinko větší než před blokováním. U některé vlny vlákna jakoby nabydou a "vyplní prostor", anglicky říkají, že "wool blooms". Někdy se jen "uhladí" a zpravidelní oka. Ale často to neudělá vůbec nic. Důležité je, že teď víš, že se po vyprání nic nezmění, páč první vyprání to má za sebou.
Panenka dík i za vysvětlení ![]()
Teď mám rozpletene ponožky, ale jdou pomalu a na vánoce si přeju knížku Wilderness knitt, tak doufám že bude stát za to :)
Mulen úžasnej svetr! ![]()
Ditku na přání. Chtěla z tlusté vlny, bledemodry. Tohle mě bavilo, jak to odsypalo. Den třetí, ještě není večer a mam hotovo (a to jsem vcelku hodně pracovala, žádné pletení celý den
).

continuity Paráda, máš to moc hezký a seš rychlá teda.
Kan díky, jde to fakt rychle. Ta vlna je tlustá, je tam polovina ok, co normálně, navíc velikost XS. Akorat si vybírám vlnu na domácí vestu.
continuity hezky to mas. ![]()
Ja se ted morduju se svetrem se sobama pro dceru a koupila jsem si navod na cepici s medvědama![]()
Rozhodla jsem se zašít děcku rifle. A najednou šiju advenťák.

Jeste nevim, pro koho ji upletu
Anema a dekuju![]()
Mulen je opravdu pěkná, některej z juniorů v ní nadělá paradu!
Ounz Mozna az po me!
Prosím, vyhledla jsem si tuhle přízí. Ale nemám tušení o spotřebě. Kolik na velikost cca 40...

Kora koukla jsem na Drops a třeba tento svetr má spotřebu 125g. https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=9519&cid=24
Tenhle 175g https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=8396&cid=24
Ona se často připlétá k jiné přízí.
Tady máš Link na všechny svetry z téhle příze
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje