měla to být vesta, uprostřed jsem se rozhodla pro deku.
Na přehoz/pléd se ten vzor až tak nehodí.
měla to být vesta, uprostřed jsem se rozhodla pro deku.
Na přehoz/pléd se ten vzor až tak nehodí.
Jeden kabatek

Mulen ty jsi holka šikovná! A ty potažené knoflíky, malá slečna v něm udělá parády! Šilas podle osvědčeného střihu?
Mulen wow![]()
Mulen jé, ten je úplně dokonalej včetně límce a knoflíků! ![]()
Anema diky moc ![]()
Knofliky jsem potahovala jeste rano, aby si to dcera stihla vzit na Louskáčka. Uf..
Mulen krasny to mate. A ta cepice, ta cepice
Mulen krása. Hlavně ať se dobře nosí.
continuity moora diky, diky.
Asi bude i teply, za cely vecer si na zimu nezastezovala.![]()
Mulen Moc pěkný kabát a dcerce sluší.
Kan děkuji, i za ni![]()
Mulen ty jsi žena mnoha talentů, líbí se mi, že se rovnou pouštíš do složitějších věcí jako je křivák, svetr se vzorem nebo kabát a vypadá to super.
Jinak já jsem ráda, že se pořádně ochladilo a konečně unosím věci, co jsem pletla loni a nevešla se do nich, protože jsem byla těhotná. Na tenhle jsem se těšila nejvíc![]()

monis ten je hezky, mám zatím z podobného jen rolák. To se pletlo tak, si přidávala až po stranách toho raglanu + těch obrace ok? Takže uprostřed bylo šest ok?
continuity ano přidávalo se m1r, 2 obrace, 2 hladce, 2 obrace, m1l každou druhou řadu
monis díky!
monis Ha, není to Sweater no 9?
Mrs.Robinson je![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.