Díky
Šití, pletení, háčkování,...
Kora jestli je to brushed alpaca, tak z teto prize jsem pletla svetr na fotce. Byla to velikost 38-40 a spotreba byla cca 5,5 klubek. Nic jsem k tomu nepripletala.

monis skvělý, děkuju moc.
Můj první dokončený pletený výrobek po mnoha letech. Původní úmysl byla vesta, ale objednala jsem si málo vlny (myslela jsem, že klubíčko Drops Nepál má 10 dkg, takže místo 50 dkg jsem objednala 25...). Nejdřív jsem chtěla přiobjednat, ale pak jsem se rozhodla uplést baret.

katrin ten je moc hezkej. Já se s tema cepicema strašně peru. Upletu něco podle návodu a je to max. dětem, přidám 4 očka, aby vyšel rantl a je mi to velký. ![]()
continuity No, u těch čepic se vzorem je to těžký, já mám malou hlavu, takže i ten rozpis na velikost S je pro mě skoro moc velkej, a trochu mi to padá do očí. Takže jsem zespodu toho rantlu našila gumu, aby se to trošku stáhlo. A děkuju!
A protože mi zbyla vlna, tak se chci pustit do rukavic, zatím si ambiciózně říkám, že prstových. Uvidím, jestli neskončím u palčáků...
Tyhle dlouhý večery jsou děsný
. Podle YouTube jsem upletla čelenky a uháčkovala tuhle čepici. Čelenky mě hrozně baví, parádní relax u filmů. Je to jednoduchý, rychlý a zvládne to každý, když i já! Už jich mám tolik, že je rozdávám. ![]()
A upřímně obdivuju všechny, co dokážou uplést ponožky nebo svetr, na to já bych neměla trpělivost.

vanilka no ale mas to krasny! Brala bych je vsechny
moora děkuju
vanilka máš to parádní, taky bych to chtěla dostat![]()
Anema diky :-)
Pletařky, prosím, poradíte mi přízi vhodnou na čepici? Tuhle jsem háčkovala z Himalaya Big, tlustá akrylová příze, příjemná, nekouše, ale moc nepruží. A je až moc silná asi. Chtěla bych něco kvalitnějšího, nejlíp s alpakou, hlavně nekousavé teda, a aby čepice trochu pružila (to je asi taky vzorem, že?). Tenčí, pro háček č. 5 zhruba. Klidně to vezmu dvojitě. Já se ve vlnách moc nevyznám, háčkovala jsem dřív vesměs jen dětské čepičky z bavlněných přízí.
vanilka já myslím, že háčkované věci nepruzi. Taky jsem háčkované čepice, ale mně vyhovovalo, že drží tvar.
Pletařky, pěkně prosim, mohla byste některá mi uplést po Novém roce vestu? Jsem malého vzrůstu
, je kousek pod pas a žádnou divočinu, jen jednobarevnou. Zaplatim vlnu i praci a poštovné.
Dekuji.
černá káva hmhm, ode mě bys to měla tak po Novém roce 2024 nejdřív..... Jsem hrozně nevýkonná, užuž po čtyřech měsících končím svetr na tříletý dítě. Co kdyžtak někdo z Fléru?
Anema Škoda, ale ozvala jsi se♥️. ( Flér nezkomunikuju)
continuity Co je špatně?
continuity Je to moc pěkné, také nevidim co je špatně.
continuity z fotky nepoznám, co je špatně, ale máš tu krajku krásně úhlednou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje