Friga na tohle jsou ty rukodělný koníčky fakt geniální
já mám práci rukama fakt ráda a na mytí nádobí mě teda moc neužije
Friga na tohle jsou ty rukodělný koníčky fakt geniální
já mám práci rukama fakt ráda a na mytí nádobí mě teda moc neužije
Kokoska mne prijde, ze mnou samodomo usite saty vypadaj v naproste vetsine pripadu lip nez veci z beznych obchodu. Pritom si nepripadam nejak extra sikovna, myslim, ze jsem spis prumerna svadlenka :) hlavne dost velkou cast celkovyho dojmu dela latka. A i co jsem mela moznost videt obleceni jinych hobby svadlen, tak casto vypadalo lip nez kupovane v beznych retezcich. Myslim, ze vetsina lidi ani nepozna, ze je to sity doma, jen vidi hezky kus odevu.
Friga kdyz ja uz to neumim ![]()
Jako nosit se to dá, ne že by byly křivý švy nebo jeden rukáv delší, ale třeba začistění švů (nemám overlock) nebo jiné drobnosti, o kterých prostě vím a líp to neumím, mi vadí. A hlavně mi to všechno fakt dlouho trvá.
Potrefenáhusa kdyz jsem mela hodne blby obdobi, tak i to myti nadobi byla pro hlavu pomoc. Jako fakt. Nejhorsi bylo, kdyz jsem pak byla uz tak na dne, ze jsem na to blby nadobi a jinej potrebnej uklid nemela energii. Ani sit jsem nezvladala. Tenkrat byla jedina pozitivni vec a to, ze jsem byla pekne stihla, mela jsem min nez 60 kilo a v pase 65 cm. Ted se fakt o sebe cilene staram, hlavne po dusevni strance. Radsi mam par kilo navic (nez jsem mela pred depresi) a siju!
Kokoska tak zrovna svove pridavky jsou vevnitr. U nekterych kusu je mam jen oentlovane ci zastrizene entlovacima nuzkama. Nekde mam zacistene sikmym prouzkem, ted nove casto zacistuju overlockem. Ja jsem se rozhodla, ze nehodlam byt otrokem toho, ze saty maji byt hezke i vevnitr. Na entlu nevidim nic spatnyho. Jako overlockem to vypada o trochu lip, ale naruby to obleceni stejne nenosim. Na cem si davam dost zalezet, je zehleni.
Friga koníčky jsou nej
vlastnorucne ušitý tričko jsem strasne milovala a nosila ho do úplný smrti (diry), nemám overlock, takže bylo sity cikcakem
Panenka Taky právě myslím, že to nakonec dopadne tak, že mi bude muset někdo pomoct. Holt asi přítel :-) Snad to zkousne, když mu za to něco ušiju ;-)
Friga To já netuším,mamka to tak dělala a tvrdila,že se jehla má zapíchnout. Ale proč....?
rozarka to je skoda, ze to nevis. Zajimalo by to. Ja davam jehlu nahoru proto, abych ji omylem nezlomila, kdyz vynadavam ten kus latky pod patkou.
Friga Já nad tím nikdy nepřemýšlela,prostě jsem to vzala jako fakt. U té patky je to možná proto,aby se dlouhodobě neslačovala pružina,která tam je?
rozarka taky myslim, ze je kvuli pruzine a pak taky, aby do toho clovek omylem nevrazil a nevychylil tu tyc
No dokonale to uplne neni, ale ditko ma radost ( a druhe mi rika, ze mam rychle uplest i pro nej).

Tak jsem si potaji nahodila na pled pro sebe ![]()

continuity oboji vypada dobre ![]()
Friga diky!
Ja zas nemam trpelivost na siti, chci to mit rychle hotovo a pak to nedopadne dobre.
Friga Šaty ti moc sluší a tahle délka je super :-).
rozarka Moc hezký šaty :-).
999 dekuju!
999 I já děkuju
Sakra proč v rámečku???
continuity Paráda! Nedokonalosti nejsou na fotce vidět. Svetr je pletený zespodu nebo shora? (já zatím pletla shora jen jeden svetr a musím přiznat, že mi to moc nevyhovovalo, nicméně předpokládám, že jde o sílu zvyku...) Pléd vypadá taky krásně... návod a vlna Drops? (mi to přijde celkově nějaké povědomé a přemýšlím, kde jsem to viděla)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.