ChloeTak to vůbec nevím, nějak jsem to nikdy neřešila. ![]()
Obrázky se tváří, že by šly...
ChloeTak to vůbec nevím, nějak jsem to nikdy neřešila. ![]()
Obrázky se tváří, že by šly...
Chloe Ja myslím, že fingering nemá český ekvivalent, keď na priadzach sa uvádza len doporučená veľkosť ihlíc ![]()

uff obrovsky obrazok. co uz:( len som sa chcela pochvalit, ze finisujem:-)
moj dalsi bude tento, objednany dcerou, troska ale mam strach. robili ste uz nieco podobne?
Chloe máte to moc pěkné. Jak dlouho na tom pracujete?
Chloe moc krasnej!
Chloe ten vypada taky paradne, z čeho to budeš plést?
Já pletu ten starfall, není z nej teda zatim moc vidět... hned na úvod spodní části jsem omylem oproti rukavum prehodila barvy ![]()

ChloeKrása! A ten vybraný další též.
Potrefenáhusa Jo, to je hned. Člověk se zamyslí (nebo mu to nemyslí) a je to tam... Já teď přeplétám potřetí rukáv u jednoduchého trička. Je fakt, že to zkouším plést (pro mě netradičně) naplétané od ramen (jsem zas něco viděla na Pinterestu a nebyl k tomu pořádně návod, tak to vymýšlím za chodu
), ale aj tak... kdybych myslela, tak vím, že na vršku rukávové hlavice nemůžu nabrat jen tři oči, když při pletení odspodu uzavírám aspoň cca deset... se pak nemůžu divit, že to na tom rameni nesedí... No dobře mi tak, snad si to aspoň potom zapamatuju. A nebo zapsat někam by to chtělo...![]()
Panenka zapsat, já si nepamatuju nic
akorat já už msm těch zápasníků docela dost a nikdy ne ten pravej
PotrefenáhusaJá žádné zápisníky nemám. Jen tištěné nebo stažené návody. No asi budu muset nějaký zápisník založit.
Panenka já si tam píšu ty zkratky jak se co plete, protože to do priste pokazdy zapomenu
(Typu ktbl, ssk apod.)
Chloe ten vypada taky paradne, z čeho to budeš plést?
este nemam vybratu, chystam sa pobehat po obchodoch buduci tyzden, ale ta vlna, ktoru ona odporuca pri navode je nieco krasneho. len je hrozne draha, nemam to srdce minut 100 euro na vlnu na jediny sveter.
Chloe máte to moc pěkné. Jak dlouho na tom pracujete?
asi mesiac, cca 2-4 hodiny denne, ale tyzden som bola na dovci. ide to celkom rychlo.
dakujem za pochvaly vsetkym.
Chloe možná by to šlo z Flory od dropsu?
(já teda miluju zelený svetry, takže jsem ti hned vybrala zelenou :-))

Potrefenáhusa to nieje zly napad, mne sa zelena nehodi, ale dcere ano a tento odtien je vyborny.
Chloe Gardengate super! ![]()
Mám úplně debilní dotaz, ani nevím, jestli ho budu umět správně formulovat. Souvisí to s pletením předních dílů u kardiganu. Ty díly jsou v podstatě zrcadlové, ale pletu nezrcadlově, že. Takže když u krku ukončuji na jedné straně oka pro výstřih, vyjde mi to tak, že tam musím ustřihnout vlnu? A jak pak pletu dál?
dynda já tomu popisu nerozumim
ale řekla bych, že pleteš zrcadlově, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.