já jsem kdysi měla problém i v paladiu :-) chodov je úplně zabitý, naštěstí ani do jednoho moc nechodím, popř. když už musím, tak jdu na jisto... pokud bych se měla brouzdat a koukat, jsem tam dodnes :-)
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
coralline ta Tríbeč ![]()
nolita Palladium je smrtící. Naučila jsem se cestu do CCC a na toalety - vlezu předním vchodem, sjedu prvními schody vlevo, položím ruku na pravou zeď, postupuju až k cíli, sypu za sebou drobečky ![]()
Ta věž vprostřed mi způsobuje ouzko u srdce.
Aranel tak takové pocity tam zase nemám, je to jen obchoďák :-) ale zase tam fakt moc nechodím, tak je to možná tím :-) mně to prostě přislo nepřehledné plus tě nutí toho projít co nejvíc, což dává z pohledu obchodníků smysl...
Aranel tak teď konecne vím, kde je tam toaleta. Dik![]()
Palladium taky nemám ráda. Pořád se tam nevyznám.
Pro mě ideální Zličín nebo Smíchov. Rovné, neztratím se, žádné potouchle odbočky.
Zlatý Arkády. Světlý, rovný, přehledný. Jen je teď polovina obchodů zavřená kvůli rekonstrukci. Na Chodově umím jen do COSu a zpět, jinak se bojím pouštět dál, jednou jsem se tam tak zamotala, že mi z toho bylo pěkně nanicovatě.
Jinak teď čtu Dunu a vůbec nechápu, proč jsem to už neudělala dřív. ![]()
bram Duna je ![]()
Palladium je jednoduchý, má ty krámy jenom po obvodu, žádný odbočky. a je docela malý
bram No a to je právě ta záhada, Arkády jsou malý a rovný a já tam bloudím, bububu.
Bloudit na Chodově neni nic speciálního.
bram Duna
ty dalsi dily uz tak povedene nejsou, ale pomalu uvazuji, ze to zacnu nabizet detem. Jinak se mi hodne libil i film, ale to jsem vyjimka.
Nečetl tu někdo Alias Grace od Atwoodové? Jaké to je?
Teď jsem se probírala knihovnou, abych půjčila něco na čtení babičce (nakonec jsem ji dala Vlastní životopis od Christie, kdyby to někoho zajímalo
). No každopádně jsem narazila na knihy od J. Dickera (Kniha o Baltimorských a Pravda o případu Harryho Queberta), kdyby někdo nevěděl, co si přečíst, tak tyhle jsou fakt dobré, na dovolenou ideální (babička je už četla, proto jsem ji je nepůjčila). ![]()
Já jsem nadšená z Mornštajnové, je to výborná vypravěčka, čtu teprve její druhou knížku a nemůžu se odtrhnout. Čte se to jedním dechem, fakt skvělá
.
Já čtu Dům na samotě od Klevisové a trochu mi to přijde, jak delší krimi povídka do Ženy a život.
Nečte se to špatně, ale je to celkem nuda, ani mě vlastně moc nezajímá, kdo je vrah.
Já ted přečetla Klevisové dvě, Ostrov šedých mnichů a Zmizela v mlze (ta se mi líbila asi víc), a musím říci, že se mi obě líbily hodně. Ten klidný tok vyprávění, oba příběhy z moc zajímavého prostředí. Dneska jsem začala Čekání na kocoura, to jsou příběhy o kočkách a jejich lidech.
brrr alias grace se mi libila, dobre vystavene, dobre se to cetlo, prijemny cas s knihou
brrr videla jsem serial a zacla cost knihu, ale hrozne me to nudi a.nemuzu se zacist. Je to fakt slovo od slova stejny. Ale pribehove super!
nellielovett ja ctu kroky vraha a uplne nejvic mi to pripomina delsi povidku do skolni literarni souteze.
Nová knižní odysea. Sice to není šifra, ale lepší než drátem do oka ![]()
brrr A zatim Odysea dost dobrá, začali perfektně, s těmi emotikony.![]()
Dočetla jsem od Klevisove povidkove Čekání na kocoura. Moc milá knížka. Takové kočičí pohlazení po duši. Doporučuje šest z pěti kocouru. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my