Magráta Já se bojím nerada. Trhlinu předcházelo tolik chvály, že jsem to riskla. Napřed jsem hrozně se bála, že se budu bát...a ono to nějak nepřišlo. Strašně rozvleklé a hlavní hrdina nesnesitelný. Po té oslavné bublině všude velké zklamání.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
@Wanda von Dunajew - přesně, strašidelný mi to vůbec nepřišlo (ale já se jen tak nezaleknu :-)) nezdála se mi strašidelná ani Trhlina nebo Tma od Kariky, teď jsem zvědavá na tu "strašidelnou" knihu Oni
Copak to je zac, ti "Oni"? Ja se bojim rada ![]()
@MP Marge - Sophie Hannah mám ráda, líbila se mi i její kniha s Herculem Poirotem
Ta ma na Internetu fakt dobry recenze, ale kdyz ja trpim predsudkem vuci autorum, kteri si "privlastni" literarni postavu, kterou stvoril nekdo jiny - jak mam Sophii rada, tak Poirot je proste Agatha a basta!!!
Nectu zadna pokracovani slavnych del, ktera dopsal nekdo jiny
Vyjimku jsem udelala ze zvedavosti u Dobreho vojaka Svejka, protoze me zajimalo, jak se s tim Vanek vyporadal; a u "Jih proti severu" od Ripleyove z mladicke nerozvaznosti. Oboji za me katastrofa.
MP Marge tak pro mě je Agatha jasná a čtu její knihy dokola, ale Sophii jsem dala šanci :-)
MP Marge Eh, já dostala též velmi chváleného Mackova “Saturnina”. Dala jsem tři kapitoly. Velmi ubohá fun fiction - vemte nejznámější scény a hlášky z originálu, vražte tam pár přísloví bez hlavy a paty a nastavte trochou vaty.
MP Marge diky, uz si vyrabim seznam.
Magráta Mozna to jeste zvazim ![]()
MP Marge Eh, já dostala též velmi chváleného Mackova “Saturnina”. Dala jsem tři kapitoly. Velmi ubohá fun fiction - vemte nejznámější scény a hlášky z originálu, vražte tam pár přísloví bez hlavy a paty a nastavte trochou vaty.
No, knizku jako Saturnin, to si uz VUBEC neumim predstavit ![]()
MP Marge diky, uz si vyrabim seznam.
Ja si jeste projdu sve prectene knihy na Goodreads, jestli bych si na neco dodatecne nevzpomnela. Ale je fakt, ze ja na klasicke detektivky zase tak nejsem, ja porad jedu v tech krvacich, zahadach, a podobne...
MP Marge zatím nedoporučuju, je to spíš nechutný (ale jak jsem psala, Branišovský les mám za barákem a chodím tam běhat, tak jsem byla prostě zvědavá :-)
Magráta Diky ![]()
Magráta Hm, to nahodou vypada moc dobre ![]()
Magráta A kam budeš chodit běhat potom? ![]()
Dočetla sem Tiché roky od Mornštajnové. Líbilo se mi to a rozhodně doporučuju.
Ounz ja jsem prave zacala, precetla jsem zatim par stranek... hana se mi libila, hotylek takova normalka, tak jsem zvedava...
nolita mně se to četlo dobře, chvílema mi to přišlo docela smutný.
Ounz tak ty jeji knizky se obecne ctou dobre, jsou ctive napsany, to plati treba i pro ten hotylek, pribeh sam za me ponekud slabsi, ale rozhodne se to dobre cetlo...
nolita to jo, Ona píše fakt čtivě, nad touhle poslední sem se i docela zamejšlela. Tak sem zvědavá na tvoje dojmy pak :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.