Pardon, plagiátorství se týkalo jiné jeho knihy, s ptáčetem je spojená jiná kontroverze.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
dynda vim, holocaust neholocaust tema
tak vono je tam i jiný násilí než na dětech, že, mně je teda i po těch víc jak dvaceti letech blbě z tý scény, kterou hraje myslím zrovna ta Čvančarová
tak jsem přečetla to nabarvené ptáče, je to drsná kniha, ale trochu chápu, o čem marhoul v tom rozhovoru v dvtv mluvil, současně, pokud člověk četl literaturu faktu zasazenou do tohoto období a regionu, tak to pro něho nebude nic nového.... na film ale nepůjdu...
Já jsem nedočetla ani Naprosto osvětleno od J.S. Foera. Ty brutality z 2.SV, co si mezi sebou dělali lidé, jsou pro mě úplně nepochopitelné.
bram no jo, to bylo nepochopitelný už pár let po ní a pak Jugoslávie
Gatita Trošku se zpožděním: Mně se strašně moc líbí detektivní série Angely Marsons s podtitulem Případy Kim Stone.
Není to tak temné a drastické jako severské detektivky, ale ani žádné selanka. Má strašně zajímavé zápletky. Od prvního dílu, mi přijde, že přitvrzuje. Je to ze současnosti, z Anglie, Black Country.
Čtu pátý díl a jsem díl od dílu napnutější. Fakt mi to přijde dost dobré.
Dadoo diky, do knihovny teprv pujdu, tak pridavam na seznam. Protoze ja kdyz nemam seznam, tak si pak nikdy nevzpomenu, co jsem to chtela, a bezradne paberkuju v regale Dnes vracene knihy![]()
Jeste se chystam na japonskou detektivku Sest ctyri, pry je hodne zvlastni, cetli jste nekdo?
Stará existence s recenzí Outsidera naprosto souhlasím. Taky se mi to nelíbilo
Proč ne EvaJá se vždycky na novou knížku od Kinga těším jak malé děcko a pak takové zklamání!
Existuje na Kindle, alebo na nejakú inú čítačku taký nejaký produkt, že by ju človek "nabil" nejakou sumou a za tie prachy si potom mohol majiteľ čítačky postupne nakupovať knihy? Rozmýšľam dcére...
Existuje na Kindle, alebo na nejakú inú čítačku taký nejaký produkt, že by ju človek "nabil" nejakou sumou a za tie prachy si potom mohol majiteľ čítačky postupne nakupovať knihy? Rozmýšľam dcére...
Myslis neco jako Kindle Unlimited? Ja platim mesicne pausal asi $10, za coz si potom vybiram knihy zdarma. Ale jsou tam omezeni.
Myslis neco jako Kindle Unlimited? Ja platim mesicne pausal asi $10, za coz si potom vybiram knihy zdarma. Ale jsou tam omezeni.
niečo také, alebo potom som našla toto Amazon Gift Card , to by hádam malo fungovať na to?
Aké sú obmedzenia pri tom Kindle Unlimited?
slniecko Muzes stahnout jen ty knizky, ktere jsou v nabidce, a muzes mit ve ctecce jen 10; kdyz chces vic, musis nejakou vratit.
MP Marge jasné, chápem, ďakujem.
Dadoo Díky za tip, první jsem přečetla za deštivou sobotu a další mám stažené na dovolenou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje