Ounz No myšleno jako poslední díl série s Mužem bez tváře. :) V angličtině už vyšla Aaronovitchovi další knížka, jen takovej krátkej půldíl jako byla ta Nejodlehlejší stanice, ale odehrává se v Německu a má zcela jiný obsazení!
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Karoleena Ale ja nasla, ze vyjde jeste minimalne jeden dil, cerna plisen...
Ounz Jo, to je ale komiks, ty jsem zatím nějak vynechávala, ale možná s nima začnu, už párkrát se v ději knížek totiž odkazovali na nějakou story z minulosti, kterou jsem si nevybavovala, a soudím, že to jsou právě ty z komiksů...
Karoleena aha..no tak to je mrzuty
Ounz ta Plisen bude to Nemecko. Ja si kupuju originaly a tak uz mam prectene vse:((( ale libil se mi i tenhle spin off:) ja to vzdycky zhltnu za den, takova skoda!
711990 To seš hustá, jestli dáš originál za den, wow..já čtu v němčině něco, ale trvá mi to dýl než v čj
711990 a i tak sem někde našla zmíku o osmým dílu tý serie, tak uvidíme. Na amazon.de to inzerujou na 2020
Ounz ja asi nevidim rozdil mezi beletrii v eng nebo cestine. V druhym cizim by mi to trvalo veky teda...vlastne rusky ani chorvatsky jsem nikdy poradne necetla. Ale tohle zhltnu vzdycky bleskove:) uz sem koukala na wiki a fakt, 2020 False Value! A ta Plisen, to jsem mystifikovala, je to fakt komiks. Mne se bohuzel moc nelibi graficky a mam problem to cist.
711990 ja komiksy taky nečtu..a v anglině bych to četla dlouho taky, seš fakt dobrá!
Celkem nedávno se tu mluvilo o nejaky fantasy sérii, možná to bylo dokonce české? Něco s tichem možná? Taky tu myslím padlo, ze to není dopsany. Chtěla bych si rozecist něco nového.
Celkem nedávno se tu mluvilo o nejaky fantasy sérii, možná to bylo dokonce české? Něco s tichem možná? Taky tu myslím padlo, ze to není dopsany. Chtěla bych si rozecist něco nového.
MP Meri Já ted nedávno přečetla trilogii Noční anděl od Brenta Weekse a jak tenhle žánr nečtu (kromě Pána prstenů, samozřejmě) byla jsem docela překvapená. Bylo to hodně zajímavé. Nejdřív jsem myslela, že je to spíš pro mládež, posléze zjistila, že pro mládež moc ne. Ale fakt zajímavé a hodně temné.
MP Meri asi Mycelium od Vilmy Kadlečkové?
MP Meri Mycelium![]()
brrr no hele, já byla stejně překvapená jako ty jo?
trochu OT, ale v Mestsky knihovne na Luzinach maj boziho knihovnika!

711990 Trochu bych se bála, že nebude chápat, že si to fakt chci jen půjčit ![]()
Pinot Noir nebo ze bude aportovat knihy co se snazis vratit:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.