Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Lamicka Cetla, byla to velmi zvlastni kniha, zaver docela sokujici. Ale libilo se mi to vic nez Skleneny pokoj, tam jsem nechapala co na tom vsichni vidi...Ted ctu 1793 a zatim wow, temna spinava stredoveka detektivka.
Jos Já doufám, že bude pokračování 1793. Mě to bavilo. (A hnidopišsky dodávám, že lidé z roku 1793 by Tě asi hnali, kdybys jim řekla, že žijí ve středověku. Osvícenství už jelo na plné obrátky.)
Taky si vyčíhám pokračování, dobrý to bylo... (středověk samozřejmě ani náhodou)
Precetla jsem Reka v temnote, ve zkratce je to o zivotev KLDR, fakt sila, myslim, ze by to bylo poucne i pro mladez, je to celjem tenke :) kazdopadne doporucuju
Já jsem se nedávno pustila do knížky Osmý život (pro Brilku), má to skoro 900 stran, takže do karantény ideál... Jsem cca ve třetině a zatím mě to baví, já to mám ráda, tyhlety osudy několika generací žen z jedné rodiny na pozadí skutečnýho běhu dějin. Po dlouhé době kniha, na kterou mi fakt pasuje škatulka "román".
Karoleena Já se v karanténě pustila do trilogie od Kena Folletta, každý díl má taky cca 800 stran. Jsem v polovině prvního dílu, Pád titánů. Dobrý to je!
Osmý život jsem viděla u tebe na insta a zaujalo mě to, tak se po tom pak taky kouknu.
A přečetla jsem Komturovu smrt. Za mě to není úplně jeho top knížka, ale Murakamiho zbožňuju, takže mě čtení fakt těšilo až do poslední stránky.
Karoleena Nad ním jsem dneska uvažovala. Asi ji přihodím do košíku, kde už čekají další díly o G. Rathovi. Fakt mě ty berlínské detektivky baví.
Jinak jsem dočetla Zmizení Stephanie Mailerové a jak je Dicker můj oblíbený autor (nejradši mám Knihu o Baltimorských), tak tady ty dialogy občas tahaly za uši i ten děj nebyl nějak zvlášť originální.
Ja ted docetla A hory odpovedely a naprosto perfektni, dojemna sonda do osudu jedne Afghanske rodiny. A opet nechapu, ze knihu mam z Levnych knih.
Karoleena já sem si to chtěla koupit a normálně sem měla okno, když sem vlezla do knihy, a nevzpomněla sem si na název a pak už bylo zavřeno. já mám dost co číst, ale tohle mě zaujalo a chtěla sem to, hned.
Karoleena to zni zajimave, podivam se po tom.
nellielovett trilogii cte manzel, uz je u tretiho dilu.
Jeste jsem dnes narazila na to, ze na rozhlase ctou Prasinu, kdyby bylo potreba zabavit deti.
brrr já ted dokoukala tu 3.serii k 12. dílu (je to konec? bude další?) a teda úplně sem u toho mřela napětím. je to dobrý..
Karoleena Ďakujem za tip, už ju mám objednanú. ![]()
baltik Je to hodně čtivý, pustím se pak nejspíš rovnou do druhého dílu.
Jos Tisíce planoucích sluncí bylo o těch oddělených sourozencích? Ta se mi od Hosseiniho líbila nejmíň, zkus něco jiného.
Garfie O sourozencich byla tahle a me se prave libila hodne, mam rada knihy, kde je vice vypravecu, stridani casovych rovin a celkove to neni primocare. Ale dik, zkusim, mam v knihovne jeste Lovce draku.
nellielovett no to musi byt, protoze manzel jinak vubec necte, ale toto mu doporucila jeho ucitelka nemciny, tak se na to vrhnul
Ounz Já právě uvažuju, jestli seriál nebo nejdřív knihy.
I když ten seriál se fakt docela liší a měla jsi pravdu, v knize je Rath větší sráč.
Jsem velmi nahlodaná, ale muž se chce na něco dívat společně a tohle není jeho šálek kávy.
brrr no on se ten seriál fakt nedrží předlohy, takže imho klidně čti..a koukej s mužem na něco jinýho :)
Ounz No, já si knihy musím nejdřív koupit, naštěstí Kosmas funguje. Než dorazí, mám tu Eleanoru Akvitánskou od Floriho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.