Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
nellielovett ten Follet je výborný.
I jiné knihy od něj jsou dost dobře, ale ta trilogie století je fantastická.
Ještě jsou dobře i Pilíře země, pro případ zeby to trvalo déle
druhy díl je o moru, ale to jsem ještě nečetla.
Garfie Tisíce planoucich slunci je o té nemanželské Mariam, jak ji provdali proti její vůli a jak pak byla válka. Řvala jsem u toho jak želva a neodvážila se číst další knihy.
continuity Jo, je to super! První světovou nijak nastudovanou nemám, takže pro mě je to fakt poučný.
Já jsem z cestovního ruchu, takže myslím, dojde i na Pilíře země..
nellielovett i tydalsi díly jsou moc zajímavé, ten třetí je hodně o Americe a tam jsem měla taky mezery.
Garfie O sourozencich byla tahle a me se prave libila hodne, mam rada knihy, kde je vice vypravecu, stridani casovych rovin a celkove to neni primocare. Ale dik, zkusim, mam v knihovne jeste Lovce draku.
Ja jsem rada, ze nejsem sama, kdo je z "A hory odpovedely" nadsen, protoze mne se to libilo fakt moc, ale pamatuju se, ze tady to pred casem kolegyne dost zkritizovaly, ze pry nejslabsi kniha od autora?
Ale "Lovce draku" muzu taky vrele doporucit, vyborna kniha ![]()
MP Marge Mně se taky hory líbily.
Andelin popel od Franka McCourta. Moc se mi to ted libilo, takove dojemne i vtipne vypraveni.
MP Marge Tak já to teda zkusím, ty Hory a Draky, já po těch Planoucích sluncích vůbec nemám chuť číst od něj něco dalšího.
Mám dotaz, který se hodí víc sem než do domácích spotřebičů...Mám Kindle 3 z roku 2010 a sice pořád funguje a mám ho ráda, nicméně se přestal připojovat k wifi a nevidí ho počítač, čili nemám jak do něj cpát nové knihy. Večer zkusím rozchodit starý počítač z té doby, ale přesto získávám pocit, že by to chtělo novou čtečku.
Nějaká doporučení, prosím? Dělají se vůbec pořád ty nepodsvícené?
(Mám vypadnout do jiného tématu?)
MP Marge Tak já to teda zkusím, ty Hory a Draky, já po těch Planoucích sluncích vůbec nemám chuť číst od něj něco dalšího.
No tak vesela a zabavna cetba to neni, ale myslim, ze ty dve dalsi knihy nejsou uplne takovej citovej drastak jako Planouci slunce (priznavam, ty jsem orvala
)
Mohučanka A normalne kabelem ho k počítači nepřipojis? Já Wi-Fi fvubec nepoužívám
a proč chces nepodsvicenej? Ten komfort čtení je na podsvicenym mnohem lepší, měla jsem oboje a nepodsvicenej už bych nechtěla
Mohučanka doslova podepisuji příspěvek Potrefenáhusa
No já přesně nevím, co vlastně chci. Mám nepodsvícenej a neměla jsem jinej.
Kabelem ho nepřipojím, respektive nabíjí se, ale počítač ho nevidí. Plánuju večer vybalit podobně starý noťas a zkusit to s tím, ale to není dlouhodobě udržitelné řešení.
Díky za radu i Pinot Noir .
Já taky, vždyť to byla úplná hrůza...![]()
Přidávám tip na online knihy zdarma, třeba se vám to teď bude hodit. :-)
Mohučanka Jako možná blbá připomínka, ale co zkusit jinej kabel? Přes některé se dá nabíjet, ale nedají se tahat data, tak jestli to není jenom v tom.
A jinak podsvícený displej je vážně fajn. A když nebude vyhovovat, dá se vypnout :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.