continuity Jestli to pak pujde objednat, ale pockam. Mam tu i nekolik veci od Sandersona, byt teda ctu ted radeji samostatne knihy nebo max trilogie, protoze do vydani dalsiho dilu vsechno zapomenu (Zase zminim Hru o truny).
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Lenka22 Hodím ti do toho vidle, pro mě byl z tvého výběru nejlepší Kafka na pobřeží (reálný svět jen zlehka a místy se propadající do mystična) , IQ84 taky dobrý, ale už je delší a komplexnější, a Konec světa&HBW mi připadal nejtěžší na začtení.
Souhlasím!
711990 není poslední díl Mycelia vydaný. A nejsem si jistá , jestli to nakonec nebudou dva díly, ale už jsem dlouho s Vilmou nemluvila, tak nevím, jak to vypadá.
Torrah Já jsem z toho jejího myceliálního auditka na Nyxu, kde to průběžně komentuje, pochopila, že to mají být jen dva díly, o třech myslím řeč nebyla. Ale zas je fakt, že z původně plánovaných necelých tisíce stran už je teď zas skoro 1300, tak bůhví, jestli to nakonec ještě neroztřetí. Masakr. :)
Jos Noční cirkus se mi taky moc líbil. Vzala jsem si ho v knihovně náhodou.
Ounz já už jsem ty prvni knihy i někam odpratala. Někdo to tady chtěl číst, tak jsem si říkala, že nabidnu a už jsem je nenašla. ![]()
continuity já už ten první díl taky nemám (má ho kamarádka a už dlouho)
Ounz my měli myslim tři, pak jsem dlouho doufala, že to nějak dopadne. Kdyz jsem nekoupila čtvrtý, bylo jasno.

![]()
Vilemina ó, to je super
.
Vilemina Jupí
Vilemina jééé ![]()
Vilemina jupí ![]()
Přečetla jsem Šikmý kostel. Moc pěkné, i když je mi z toho maličko smutno.
Teď to položím Mary Renaultovou a dám druhý díl.
Diky za tip ![]()
Lustite tu knizni detektivku? Jsem mela pocit, ze je to uplne jasne a nebere mi to??
baltik To jsem si taky hned myslela, že to je úplně jednoznačně tamto, ale není, správná odpověď je jiná
baltik Žejo! Okno, kulatiny, domov důchodců...a nic!
Karoleena aha, tak dik, radsi jsem se zeptala, jestli nedelam jen nejaky preklep :) tak jdu dumat dal
ha, už to mám, ale asi nechapu ten vtip, proc tam byly indicie k te jine knize? A nedava to ani smysl, ne, nekomu v domove duchodcu by knihu s takovym nazvem nedavali, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí