Sweet Potato já jako první dávala českou spisovatelku s kvetným jménem.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Malvin to jsem teda z toho jelen. takze spisovatelka, ktera ma krestni jmeno jako nejaka bila kytka, ale z ceskeho nazvu me to nenapadne? a ta spisovatelka je slovenka?
Mám :)
baltik tyjo tak to nedam:)
Tak jsem si myslela, ze jsem na tu kytku prisla, ale nasla jsem jedinou slovenskou spisovatelku s timto krestnim jmenem a tu to nebere :(
Aaa to bolelo teda, nasleduje napoveda: takze nejdriv prijit na to, jak se typicka bila kytka jmenuje slovensky (a pritom a cesky uplne jinak) a pak ten slovensky nazev prevest do jmena anglickeho...
a druha pulka napovedy je obsah jeji nejznamejsi knizky
baltik s českým názvem kytky spisovatelku nenajdeš.
Malvin Smekám. Mě by teda nenapdalo hledat ve slovenštině. Jak tě to napadlo? Ja si počkám na další nápovědy, ale vidím to bledě.
Mám!! Díky za nápovědu!
notna mne by to taky nenapadlo. Na FB je skupina, kde se napovídá. A vim, že i v minulých hrách byly občas slovenské nápovědy lepší.
MalvinAha. Já si říkala, jestli z toho jde nějak vyčíst, že tentokrát je to ve slovenských vodách.
Mám!!!! Rada - držte se Kanady.
Teda uz to mam, ale jako zrovna na tuhle autorku je to divny..
Uff. Dík baltik za nápovědu.
Teda uz to mam, ale jako zrovna na tuhle autorku je to divny..
Souhlas. A tak nějak až teď jsem pochopila, co znamená ta kresba vedle kytky. Tak, skála se sněhovou čepičkou, jak jsem to vyhodnotila, to není....
Souhlas. A tak nějak až teď jsem pochopila, co znamená ta kresba vedle kytky. Tak, skála se sněhovou čepičkou, jak jsem to vyhodnotila, to není....
To bude ten oděv
Fiction skala![]()
Je po půlnoci - koukla jsem na dnešní hádanku - a trefa do černého napoprvé!
Hanka H taky mám!![]()
Vilemina to je nejaka fantasy?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025