Vilemina Díky za info o nové hře. Dnes mi to přišlo lehký. Ale to na začátku vždycky.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Vilemina díky,mám včerejšek i dnesek na první dobrou, na první indicii. Jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží Takhle úspěšná nebývam. ![]()
continuity dnešek mám taky, podezřele jednoduchý![]()
Dneska jsem taky vedela hned:)
Konečně mi došlo, jakou funkci má pes. A ano, dneska to bylo lehké.
Mám zas čas číst, takže tady jsou tipy na odechovou literaturu:
Ztracený v pustině - detektivka pro změnu ze západní Austrálie, fakt je tam hic. Takový vlastně komorní příběh, ale ty tamní reálie jsou pro nás dost nepředstavitelné a děj je pěkně vystavěný, osobně jsem několikrát myslela, že vím, co se stalo a vždycky jsem se spletla.
Šestnáct stromů na Sommě - rozečteno, zatím to vypadá dostatečně zamotaně, takže mě to nutí číst dál
Jeho krvavé dílo - fikce tvářící se jako rekonstrukce případu vraždy na skotské vrchovině, vychází z vrahova popisu událostí, z novinových článků o přelíčení, z poznatků lékařů....
Když se na to tak dívám, tak jsem za posledních 14 dnů četla o životě na farmě ve Skotsku, Austrálii i Norsku
brrrOd Jane Harper bych upozornila ještě na Sucho - líbilo se mi více než uváděná kniha.
A přiznám se, že se dneska ani po třetí nápovědě nechytám - bylo by možno popostrčit?
Hanka H Stará existence Já autorku vůbec neznám, ke knížce jsme se dostala díky recenzi v Respektu. Ty další knížky si píšu do poznámek, dík
Hanka H Dneska se hledá knižní místo, ale zrovna tak by se mohl hledat název knihy
brrr Díky za popostrčení - pořád jsem tam dávala poušť, Sahara a pod.
brrr mně to teda sežralo jiný slovo, než název knihy (to jsem vůbec zadávat nezkoušela)
moora Tak to by mě zajímalo, cos tam napsala. (Já jsem si nevšimla, že se dneska hádá místo, myslela jsem, že je vždycky název knihy.)
moora ja zadala nazev knihy, odklikla to a pak mi doslo ze sem si mela najit teda spis to misto, ale vzalo mi to....
brrr Ta Somma me moc zajima, minule jsem ji v regale nechala, protoze jsem si nebyla jista...Navic ted nemam na cteni vubec naladu. Pomalu procitam jen V zajeti geografie (kapitolu o Rusku, Cine a USA)
, z beletrie Jessie a Morgiana a v audioverzi Prameny Vltavy. Ale vsechno je teprve rozectene. A vlastne jeste Dabel v zrcadle od Cervenaka, ten je sazka na jistotu, to jsem docetla hned.
Jos Jsem v třetině, stále v Norsku, k Sommě daleko. Za pár dnů se ozvu s delším referátem ![]()
Dnes knižní šifra hodně jednoduchá, ale včera mě teda potrápila hodně, bez nápovědy na fb bych asi na to nepřišla.
Dneska jednoduché, ale pes měl štěknout víckrát
!
Stará existence Já tam včera dávala místo části celek.
a ja dneska vubec nevim :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025