Karja vidíš a zrovna tadytu venkovskou mentalitu já vůbec nemám a to mi činí trochu obtíže v té komunikaci, že si nerozumíme s lidma co to znají, a to může být že se dotyčný narodil/a 20 km od mýho rodiště. dokud jsem na "své" půdě tak dobrý, ale přesunout se na ten lont mi nešlo, že by na mě někdo něco každou minutu hlásil já nedávám, a jestli druhej tady v městě s tím furt nějak laboruje že s tim počítá to je jeho problém. já s tim ale počítat nikdy nechci a nebudu.. jestli se to sambovi líbí tak to je skvělý (pokud to neni ironie:P
Cestování
viktorka_od splavu Ne libi, tady je nadsenej, on je takovej pratelskej typ, co ma rad lidi. Tuhle jsme potkali nejake zname, co meli takove hloupe kecy a ja rikam ,, to je desny jsou uplne za vopicema,, a pritel pravil ,,jo tyhle kluky mam hrozne rad, s nima si clovek tak vodpocine". Takze vse je to o uhlu pohledu:-D
Karja šiš si dycky řikám jestli ten tvůj přítel je fakt takový zlatíčko, nebo to myslí/š ironicky, jako fakt nevim teda! (můj muž by to nastopro myslel ironicky totiž
a já nemám ráda lidi
viktorka_od splavu Hahaha, ne on ma tu vlastnost videt veci v tom dobrym svetle, jakoze na smradlavy kadibudce si chvali vuni dreva a zpev ptaku, a tak no, to je fakt jinej oddil uz.
Karja by mě teda dost štval![]()
Karja viktorka_od splavu mne by se to naopak libilo, mit tak pozitivne naladeneho cloveka vedle sebe. U nas to tak z casti funguje, ja treba nad necim lamentuju a muz rekne At se nestane nic horsiho! Me to uklidňuje.
Štval mě můj exmanzel, já jsem třeba řekla Tady je hezky... a on na to Kde?
Kokoska mne přijde vobojiho vocaď pocaď, já mám jednu takhle strasne pozitivní kamarádku, která je ze vseho uprimne nadsena a mě to vyloženě nutí do ty kyselý prdele, co ji neustále říká, ze tohle nepujde, tohle nevyjde, až mě to samotnou otravuje. A pak mám zas jinou, bejvalou spoluzacku, strasnou negativistku, kdy vsechno je blby, hnusny a nudný se špatným koncem, a to se taky nedá.
...jakoze na smradlavy kadibudce si chvali vuni dreva a zpev ptaku, a tak no, to je fakt jinej oddil uz.
![]()
Potrefenáhusa ja mám tiež pri takto extrémne jednostranných ľuďoch tendenciu zaujať presne opačné stanovisko... všetkého moc škodí
Proč ne Eva to by me zajimalo kde, asi nejaka byvala francouzska kolonie?
Kokoska Ja to mam rada, na druhou stranu je videt, ze uz moc nejsem zvykla na kritiku a fakt ji blbe vnimam, uz jsem si odvykla. Mit radost z malickosti a na vecech videt to hezky, je super. Nesnasim lidi, co se furt tvarej jak kakabusove a nic se jim nedeje. Mozna teda patrime do jiny zeme:-D
Karja já teda nejsem úplně ten sluníčkový typ, ale mám příbuzného, který je tak negativně naladěný, že mi každé setkání vždycky úplně zkazí den. Přitom na tom vůbec není špatně a navíc, když mu řeknu, ať se teda snaží změnit stav, se kterým není spokojený, tak slyším, že to nejde. Např. problémy v práci - radši bych šla na pracák a jedla suchý chleba (což on opravdu nemusí, nouzí netrpí), než se nervovat a skučet. Ne, je tam pořád a pořád si stěžuje. A tak je to se vším.
Kokoska on je na to i vtip:
Rodiče mají dvě děti. Jedno je pesimista a druhé naopak velký optimista. Na vánoce chcou rodiče děti vyzkoušet. Pesimistovi koupí mnoho různých hraček a optimistovi dovezou do pokoje jen kupu koňského hnoje.
A když nastane Štedrý večer, rodiče zazvoní na zvonec a děti běží do pokojíčků pro dárečky.
Z pokoje pesimisty se ozývá pláč:
"Tolik dárečků, všichni mi je budou závidět, tolik baterek se do nich bude muset dávat, určitě se každá rozbije..."
Z pokoje optimisty se ozývá smích. Když přijdou do pokoje, optimista se přehrabuje v hnoji a povídá:
"Tolik hnoje, to tady musí být někde i poník."
no, ale musím přiznat, že někdy je to sakra těžký v tý hromadě hnoje toho poníka hledat
Potrefenáhusa vtip už neříká, co se stalo, když optimista poníka nenašel :D
Ale jo, o tom je život - někdo je přesvědčený, že v té hromadě poník je a stojí za to ho hledat, někdo předem ví, že ne, i když se ani nepodíval.
Kokoska počká prostě na další hromadu, tam už určitě bude!!!
Jiná RealitaZrovna včera jsem na tebe myslela :-) Tak se zdá, že výlet probíhá zdárně. Jseš dobré a těšimj se na další zprávy.
Kokoska Hromadu hnoje odklidí, však se poník vrátí tam, kde bude moct s... do čistýho :-)
Lilly_Ku Taky nad tím pořád přemýšlím, doufám, že nás Proč ne Eva nenechá dlouho hádat!! :-)
Jiná Realita Super, doufám, že sis to pořádně užila!! A už jsem zvědavá na podrobnosti!
Hlasi SE zpravodaj valecnych vykopavek. Omluvte chyby,polni podminky!dnes 13.30 jsem vyklepala z bot pisek ze sword Beach...a nyni SE vam ozyvam z hranic nemecka,KDE minim prenocovat.protoze Muj tablet asi nedava delsi prispevky,musim psat vic kratkych!
Dojmy z cest: francouzi neumi michana vejce! Miluji kruhove objezdy,jsou vsude.jezdi hrozne pomalu,v obcich jsou same zony 30 a mimo porad 70,max.80.Takte musite porad platit za dalnice,pokud chcete nekam dojet.jedinou nehodu jsem za celou cestu potkala...v praze :\ a hodinu kvuli mi stala v kolone.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje