Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 22:45

Karja vidíš a zrovna tadytu venkovskou mentalitu já vůbec nemám a to mi činí trochu obtíže v té komunikaci, že si nerozumíme s lidma co to znají, a to může být že se dotyčný narodil/a 20 km od mýho rodiště. dokud jsem na "své" půdě tak dobrý, ale přesunout se na ten lont mi nešlo, že by na mě někdo něco každou minutu hlásil já nedávám, a jestli druhej tady v městě s tím furt nějak laboruje že s tim počítá to je jeho problém. já s tim ale počítat nikdy nechci a nebudu.. jestli se to sambovi líbí tak to je skvělý (pokud to neni ironie:P

Offline Karja
43817 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 22:52

viktorka_od splavu Ne libi, tady je nadsenej, on je takovej pratelskej typ, co ma rad lidi. Tuhle jsme potkali nejake zname, co meli takove hloupe kecy a ja rikam ,, to je desny jsou uplne za vopicema,, a pritel pravil ,,jo tyhle kluky mam hrozne rad, s nima si clovek tak vodpocine". Takze vse je to o uhlu pohledu:-D

48923 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 22:55

Karja šiš si dycky řikám jestli ten tvůj přítel je fakt takový zlatíčko, nebo to myslí/š ironicky, jako fakt nevim teda! (můj muž by to nastopro myslel ironicky totiž a já nemám ráda lidi

Offline Karja
43817 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 23:00

viktorka_od splavu Hahaha, ne on ma tu vlastnost videt veci v tom dobrym svetle, jakoze na smradlavy kadibudce si chvali vuni dreva a zpev ptaku, a tak no, to je fakt jinej oddil uz. 

48923 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 23:05

Karja by mě teda dost štval

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 01:06

Karja viktorka_od splavu mne by se to naopak libilo, mit tak pozitivne naladeneho cloveka vedle sebe. U nas to tak z casti funguje, ja treba nad necim lamentuju a muz rekne At se nestane nic horsiho! Me to uklidňuje.

Štval mě  můj exmanzel, já jsem třeba řekla Tady je hezky... a on na to Kde? 

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 06:26

Kokoska mne přijde vobojiho vocaď pocaď, já mám jednu takhle strasne pozitivní kamarádku, která je ze vseho uprimne nadsena a mě to vyloženě nutí do ty kyselý prdele, co ji neustále říká, ze tohle nepujde, tohle nevyjde, až mě to samotnou otravuje. A pak mám zas jinou, bejvalou spoluzacku, strasnou negativistku, kdy vsechno je blby, hnusny a nudný se špatným koncem, a to se taky nedá. 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 07:58
Reakce na Karja:

...jakoze na smradlavy kadibudce si chvali vuni dreva a zpev ptaku, a tak no, to je fakt jinej oddil uz. 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 07:59

Potrefenáhusa ja mám tiež pri takto extrémne jednostranných ľuďoch tendenciu zaujať presne opačné stanovisko... všetkého moc škodí

Offline Lilly_Ku
4454 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 08:02

Proč ne Eva to by me zajimalo kde, asi nejaka byvala francouzska kolonie? 

Offline Karja
43817 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 09:21

Kokoska Ja to mam rada, na druhou stranu je videt, ze uz moc nejsem zvykla na kritiku a fakt ji blbe vnimam, uz jsem si odvykla. Mit radost z malickosti a na vecech videt to hezky, je super. Nesnasim lidi, co se furt tvarej jak kakabusove a nic se jim nedeje. Mozna teda patrime do jiny zeme:-D

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 10:06

Karja já teda nejsem úplně ten sluníčkový typ, ale mám příbuzného, který je tak negativně naladěný, že mi každé setkání vždycky úplně zkazí den. Přitom na tom vůbec není špatně a navíc, když mu řeknu, ať se teda snaží změnit stav, se kterým není spokojený, tak slyším, že to nejde. Např. problémy v práci - radši bych šla na pracák a jedla suchý chleba (což on opravdu nemusí, nouzí netrpí), než se nervovat a skučet. Ne, je tam pořád a pořád si stěžuje. A tak je to se vším.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 10:13

Kokoska on je na to i vtip:

Rodiče mají dvě děti. Jedno je pesimista a druhé naopak velký optimista. Na vánoce chcou rodiče děti vyzkoušet. Pesimistovi koupí mnoho různých hraček a optimistovi dovezou do pokoje jen kupu koňského hnoje.
A když nastane Štedrý večer, rodiče zazvoní na zvonec a děti běží do pokojíčků pro dárečky.
Z pokoje pesimisty se ozývá pláč:
"Tolik dárečků, všichni mi je budou závidět, tolik baterek se do nich bude muset dávat, určitě se každá rozbije..."
Z pokoje optimisty se ozývá smích. Když přijdou do pokoje, optimista se přehrabuje v hnoji a povídá:
"Tolik hnoje, to tady musí být někde i poník."

no, ale musím přiznat, že někdy je to sakra těžký v tý hromadě hnoje toho poníka hledat

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 10:15

Potrefenáhusa vtip už neříká, co se stalo, když optimista poníka nenašel :D

Ale jo, o tom je život - někdo je přesvědčený, že v té hromadě poník je a stojí za to ho hledat, někdo předem ví, že ne, i když se ani nepodíval.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 10:18

Kokoska počká prostě na další hromadu, tam už určitě bude!!!

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 10:19

Jiná RealitaZrovna včera jsem na tebe myslela :-) Tak se zdá, že výlet probíhá zdárně. Jseš dobré a těšimj se na další zprávy.

Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 10:53

Kokoska Hromadu hnoje odklidí, však se poník vrátí tam, kde bude moct s... do čistýho :-) 

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 11:36

Lilly_Ku Taky nad tím pořád přemýšlím, doufám, že nás Proč ne Eva nenechá dlouho hádat!! :-)

Jiná Realita Super, doufám, že sis to pořádně užila!! A už jsem zvědavá na podrobnosti!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 22:02

Hlasi SE zpravodaj valecnych vykopavek. Omluvte chyby,polni podminky!dnes 13.30 jsem vyklepala z bot pisek ze sword Beach...a nyni SE vam ozyvam z hranic nemecka,KDE minim prenocovat.protoze Muj tablet asi nedava delsi prispevky,musim psat vic kratkych!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. srpna 2019 22:05

Dojmy z cest: francouzi neumi michana vejce! Miluji kruhove objezdy,jsou vsude.jezdi hrozne pomalu,v obcich jsou same zony  30 a mimo porad 70,max.80.Takte musite porad platit za dalnice,pokud chcete nekam dojet.jedinou nehodu jsem za celou cestu potkala...v praze :\ a hodinu kvuli mi stala v kolone.