Jiná Realita ses hustá!![]()
ja byla na kole v Bretani a ty kruhace na kole každých sto metru byla pomalu moje smrt
Jiná Realita ses hustá!![]()
ja byla na kole v Bretani a ty kruhace na kole každých sto metru byla pomalu moje smrt
Jen ve francii dostanete k snidani Crêpes s...Cassis marmeladou! I zpravodaj je osoba omylna,Takze kdyz potkava na dalnici auta,ktera maji na SPz pismeno b,rika si,kam vsichni ti bulhari jedou...nez mu To dojde,lol facepalm...vice zase priste protoze chci zitra zkusit vyzvu-dojet z obce kirkel...na moravu.uvidim v praze,jak to bude vypadat.
Jiná Realita Šťastnou cestu domů!
Des jsem celkem ujela Tal kolem 800 km,protoze do te Pul druhe jsem projela kus zeme,byla v palirne Calvados,na nemeckem hrbitove,na sword Beach a pak cca 650 km sem,Takte si rikam,bude sobota,treba maly provoz...no uvidim.minule jsem o vikendu dojela z Praha domu Strasne rychle,Snad jen neco pres tri a pul hodiny.
A nez to zapomenu...tak asi jen ve francii SE muze stat, ze SE chcete zeptat,kudy ke katedrale...osoby na motorce.ta si sunda Helmu, je to francouzka,co vypada,ze zrovna vypadla z katalogu,a protoze neumi anglicky,dovede vas je stolu pratel...coz je plny Stul chlapu,co vypadaji,ze vypadli z katalogu...aneb tam ma asi kazda zena bezvadnou plet i vlasy a Tak.
Jiná Realita
vypada ze sis to fakt uzila, skvely!
Cekam,kolik mi prijde pokut,prestoze jsem se fakt snazila jezdit plouzivym francouzskym zpusobem.meri se tam na dalnici asi vsude,resp.vsude jsou ukazatele bacha automaticke mereni.je hrozne,kdyz jedete po dalnici,kolem ktere je milion ceduli lakajici na mista,ktera chcete vsecka videt,protoze tam sla historie.falais,bayuex...ale nemate cas!.byla jsem krom normandie jen v katedrale v remesi.je nadherna.dalsich tak deset jsem minula(treba tu v lisieux).myslim,ze na francii je nejlepsi mit auto s privesem.
No a k samotnemu zpravodajstvi hledani ztraceneho valecneho casu...byla jsem na omaha beach.a american cemetery.a sword beach.presto me nejak nejvic dojal nemecky hrbitov u lisieux.jednak proto,ze je fakt krasny,pokud se to o hrbitovu da rict.takovy lesni,rostou tam nadherne duby.behaji zajici.druhak proto,ze je opusteny.turiste tam moc nechodi.american cemetery je v podstate atrakce,kam chodi lidi jak do kina.me to tam teda dojalo i tak,ale prislo mi,ze jsem jedna z mala.lidi tam klidne svaci a tak.je to asi jaksi...nespravedlive,nemam pro to spravne slovo,ale na nemeckem hrbitove opravdu doleha valecny smutek.je to totiz i hrbitov,kde jsou data narozeni,ne jen umrti.kluci a decka.
Muzeum u american cemetery je super.i kdyz jsem stala skoro hodinu ve fronte.d-day muzeum v arromanches je za tu cenu ve srovnani s nim hur organizovane a vyrazne mensi,je to v podstate jedna velka mistnosz, ale zase se tam clovek dozvi fakt zajimave veci o umelem pristavu nazornou formou a neco maji psane i cesky.na tom nemeckem hrbitove jsrm byla rano a nebyl tam nikdo.hmed vedle je britsky,ale i kdyz bylo po devate,byl zavreny.je ale cely videt.najit je byla vyzva,dvakrat jsem potkala tu samou pani na kole,ktera sice nechala,co po ni chci,ale presto me navedla:)
Kokoska Mne se libilo v Izraeli, ale jen na zimu a myslim, ze bych nezapadla mezi mistni no:-D.
já jsem po návratu z Izraele měla takový zvláštní stavy, že jsem třeba 20 minut čučela na suchou trávu v příkopě s intenzivním pocitem štěstí, že jsem doma. Nikdy před tím se mi to nestalo, netuším, čím to bylo, v Izraeli se mi líbilo, cestuju ráda (i když málo, dřív nebyly podmínky a teď mě zas limituje zvěř)
moora tak tohle s tou trávou jsem zažila taky a fakt jsem u toho měla ty pocity totožný
Jiná Realita Super zážitky
!!!
A potvrdzujem podobné pocity z nemeckého cintorína vo Važci. Keď si človek pozerá vek tých detí, príde mu až nevoľno.
A hlásim, že na opačnom pobreží Fr je to s kruháčmi rovnako.
moora :-D Ja zas mam ,,vyhodu,, ze nesnesu teplo, takze ja nemam ani moc potrebu se nekam stehovat:-D. Klima by mi vyhovovalo tak nejak kolem 20stupnu, ale zas me bavi stridat obleceni podle rocnich dob, je to tezky, musim proste zustat doma! ;-)
Jiná Realita jsi dobrá, zvládla jsi to. Prostě nomad.
Jiná Realita smekám, sama bych se na takovou cestu nevydala, dik za reportáž! Jo, Francie je krásná, libilo se mi tam úplně všude, 2x jsme tam byli a projeli toho docela dost. Kruhaky jsou fakt všude, ale zas když člověk neví, může to vzít 2x dokola, leckde mívali směrovku až za odbočkou. :)
S těmi hřbitovy je to pravda, ty spojenecké bývají opečovávané a navštěvované, přitom valná většina těch německých kluků určitě do války taky nechtěla, natož umřít někde daleko od domova kvůli něčí pomatený hlavě.
Jiná Realita jsem na tebe myslela, jak asi cestujes. Segra ted dokoncuje cestu Finsko, Norsko, Svedsko. Jela uplne sama, spala v kempech a posilala neuveritelne fotky. Jste obe dobre, ze jste jely. Zni to, ze sis to uzila
. Tesim se na dalsi zazitky.
Jiná Realita Za prvé klobouk dolu před někým, kdo tohle všechno zvládne absolvovat bez smartphonu
V mejch očích to zvyšuje obtížnost asi tak o 100 levelů ![]()
A za druhé - opravdu si nebyla XY let na dovolené? Opravdu ty vůbec necestuješ? Protože to je vážně děsná škoda, protože mi to zníš jako někdo, kdo opravdu dovede krásu cizích zemí ocenit.
Jiná Realita Jsi dobrá, že si jela :-).
Karja Mně je ten tvůj sambo hrozně sympatickej :-).
viktorka_od splavu Já jsem kombinace člověka, kterej musí žít ve velkoměstě, ale vztahy v okolí mít jak na vsi :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.