continuity Nám se tam taky hodně líbilo.
Cestování
notna Ad jízdné v Krakově .... prý existuje víkendové hromadné jízdné pro 2 dospělé a až 5 dětí do 16 let za 25 zlotých.
Mám dotaz k Rakousku. Máte někdo tip na kemp v Salzkammergut? Já tam kempovala tak strašně dávno, že už to nemůže platit... Za druhé si stejně nepamatuju, kde to přesně bylo.
Kokoska Uplne jsi mi ozivila vzpominky. Ve Walesu jsme byli s detmi, tusim, na podzim 2014. Londynsti sousedi nam pronajali radovy domecek v nejake byvale hornicke vesnicce, postaveny z bridlice, jednou stenou mirne profukovalo.:-) Harlech, plaz pod nim za deste a vetru, Carnarfon ( deti si to tam probehly krizem krazem ), byvale doly, moc hezky to bylo.
brrr Děkuji.
Dneska dolmen cca 5000 let stary, o kterem se nevi, proc ho nekdo posravil. Neukazuje slunovraty, nic z astrologie, nenasly se kolem znamky pohrebiste, proste tajemno.
A pak katedrala v S.David, ma krasne podlahy i stropy a je krasna a sjizdi pomalicku z kopce, rozdil mezi zadni casti a vchodem uz je asi 4 m.

A konecne svitilo slunce a bylo teplo!

Emerald ta bridlice, resp.jeji tezba, tu nechala stopy na hodne dlouho.
Kokoska Ta katedrála, havně strop, je super
Kokoska Zivot tech horniku musel byt nepredstavitelne tezky, ale takhle na par dnu ma ten kraj kouzlo. Vcetne bridlicovejch hald, ktere jsou cas od casu videt.
Emerald a co teprv v desti, kdyz se ta mokra bridlice leskne!
No (nejen) podle fotek z toho muzea to musel byt hodne tezky zivot.
brrr jo, ma svoji atmosferu, moc se mi libila.
Kokoska příští rok nám plánuješ dovolenou
všechno je to paráda, jela bych všude hned!
Ale teda... nabijim pres hodinu marne powerbank, abych zjistila, ze ta zasuvka se musi zapnout! ![]()
Evaeva muzu ti poslat nas program cesty vcetne hotylků
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje