andulka01 nezapomenout na becku kysaneho zeli proti kurdejim!
Cestování
Mulen hele ona grace stara neni, je to replika
ja kdysi delala rozhovor s lidma od ni a byli hrozne fajn. Od ty doby jsem si rikala. Ze bych s nima taky nekdy chtela nwco absolvovat. Ale casovy i financni rozpocet dovolene se vzdycky rozhodnu uzratit jinak
razorblade jojo, replika, to jsem spletla.
Ráda slyším, že byli fajn. Já plachetnice miluju, takže když jsem našla tohle, bylo to jasný. Ani jsem nedoufala, že najdu českou loď!
andulka01 Tuším, že La Grace nějaký takový kurzy nabízí![]()
Prosim, nemate tip na fajn ubytovani na zimu ve Schladmingu nebo v okoli s dobrou dojezdnosti do Schladmingu? Apartman, farma, hotel...cokoli.
V lete jsem vyuzila zdejsi tip na ubytovani na biofarme Rinnergut v Hinterstoderu a bylo to uzasny!
Západ slunce za rýžovými poli...

Garfie Ach
Lamicka V létě jsme byli přímo ve Sch.v kempu, byli tam moc milí a je tam i hotel.
Garfie Ty bláho!
Lamicka Landhaus Birgit v Oberhausu a loni jsme byli ubytovaní ve Ferienwohnung Brücklerhof (je tam boží sauna, kde se z okna díváš, jak v noci ratráky upravují na protějším kopci sjezdovku). Ale my lyžujeme v Hausu.
Garfie ty barvy! Krása..
Garfie no teda!
Garfie Tak to je velká krása.
Garfie wow! Kdy se vlastne sklizi ryze, tam to rodi 2x?
Garfie Wow! To j nádhera!
Prosim, nemate tip na fajn ubytovani na zimu ve Schladmingu nebo v okoli s dobrou dojezdnosti do Schladmingu? Apartman, farma, hotel...cokoli.
V lete jsem vyuzila zdejsi tip na ubytovani na biofarme Rinnergut v Hinterstoderu a bylo to uzasny!
Tischlmühle Appartements
Zkuste toto. Byli jsme loni na dámské jízdě v dvouloznicovem apartmánu, je to v dojezdové vzdalenosti (my tedy parkujeme vždy v Haus), je tam i venku sauna, ve sklepě bar, nebylo to extra drahé a ubytovatele milí, česky mluvící hostitelka.
Sweet Potato brrr Muslik dekuji :)
Garfie to je nadhera ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje