Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline Mulen
4937 příspěvků moje polička 10. října 2023 08:23

Garfieškoda, že si na druhé půlce zeměkoule!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 10. října 2023 17:43

Mulen la grace je skvelej projekt! Zavidim :)))

Garfie a tvuj muz japonsky umi?

Offline Kokoska
34179 příspěvků moje polička 10. října 2023 20:38

Cekame ve Frankfurtu na letadlo a beha tu mys! Mala, hneda, vyfotit se neda

Offline Malvin
1642 příspěvků moje polička 10. října 2023 21:21

Kokoska my včera v centru Bonnu seděli v restauraci a venku taky tam behaly. A hlavně mne překvapilo, jak tam měli všechno neosvetlene. Promenáda kolem Ryna ztemnělá. Park před neosvetlenym zámkem byl v 8 večer na čelovku. Přitom tam seděli lidé na dece,skupinky mladých postavali pod stromy. Nebyl osvětlený jediný kostel, radnice. Člověk by čekal, že aspoň do deseti do večera se bude moct vychutnávat historické centrum. 

Offline Garfie
28031 příspěvků moje polička 10. října 2023 23:26

razorblade  Naštěstí jo, jinak bych se teda bála ještě víc! 

Kokoska Tak lepší než v letadle!

Offline Kokoska
34179 příspěvků moje polička 11. října 2023 01:21

Garfie tyjo, co by se asi delo, kdyby se najednou odnekud zjevila behem letu?

Pred pulhodinou jsme stastne dorazili domu, jdu omdlit do postele.

Offline Garfie
28031 příspěvků moje polička 11. října 2023 02:51

Kokoska Asi by ji tam nechali běhat

Pořádně si odpočiň, ty návraty jsou nejhorší!

Offline Mulen
4937 příspěvků moje polička 11. října 2023 11:11

razorblade dík :) Už jsem zaplatila zálohu, snad to klapne. Já starej sociofobik a introvert, sama do neznámého prostředí...

Offline Tabea
7669 příspěvků moje polička 12. října 2023 06:14

Malvin asi se ještě drží Energiesparverordnung. Zbytečný osvětlení bylo v zimě zakázaný.

Online notna
9142 příspěvků moje polička 12. října 2023 10:52

slniecko Zpětně děkuji za tipy v Bratislavě. Z Mint Pradiaren jsme byly nadšení. Nejen dobře vaří, ale ta budova s historií! Ach! Z Funki Punki jsme museli odejít, protože berou jen hotovost, ale popošli jsme do Pan Cakes a skvělé to bylo. Stejně tak restaurace na nábřeží Eurovea byly fajn a zmrzlina z Koun. 

Bratislava byla moc krásná. A protože tam pojedeme asi znovu za rok v září, domluvili jsme se na kola a zúročníme tipy do okolí. Centrum máme asi už projité detailně. Měli jsme dvouhodinou procházku s průvodkyní. Užili jsme si i večer a v noci, protože zrovna probíhaly Bílé noci.

Jen je škoda, že některé historické a kulturní památky mají jen do 17,00 hod. To mi přijde zvláštní. S tím jsme nepočítali. Ale centrum, nábřeží Dunaje, vše bylo moc hezké. Učaroval nám Devín. Nelíbilo se nám jenom UFO

Měli jsme v plánu večeři na věži v Ufu, ale to jsme zrušili, protože to byl trochu šok. Vchod, výtah byl dost špinavé. Sice tam byla omluva za rekonstrukci, ale s tím to nesouviselo. Při výstupu z výtahu smard z kuchyně, zrovna připravovali mořské plody. A to já je ráda. A špinavá okna v restauraci tomu dala korunu, takže jsme tam nejedli. Vtipné je, jak na věži inzerují adrenalinovou procházku kolem těch oken restaurace. Jsem si říkala, že když tam mohou nadšenci adrenalinu, určitě by tam mohla i firma na mytí oken ve výškách. Na vyhlídce není vůbec popis toho, kam se člověk dívá, což by považovala za standard na vyhlídce. Museli jsme vytáhnout mobil a hledat.

A pokud někdo plánujete výlet do Bratislavy, doporučuji koupit si Bratislava Card. Zdarma doprava, některé vstupy a slevy.

Offline Garfie
28031 příspěvků moje polička 15. října 2023 04:57

Manila z oblaků

Offline Blaire
73 příspěvků moje polička 15. října 2023 06:02

Uzivejte

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. října 2023 06:32

Garfie Krásná mozaika! Klidné cestování mějte!

Offline brrr
12158 příspěvků moje polička 15. října 2023 07:05

Garfie Ty jo! Užijte si prázdniny

Online JankaM
3005 příspěvků moje polička 15. října 2023 21:43

Dnes, větrno ale výhled 

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 15. října 2023 21:55

Mulen Ty jo, Grace! O tom jsem vždycky tajně snila.

Offline Mulen
4937 příspěvků moje polička 16. října 2023 08:50

Sweet Potato před rokem jsem zjistila, že něco takového existuje. To si prostě nemůžu nechat ujít. Velké steré plachetnice jsou jako parní lokomotivy, prostě krásné

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 16. října 2023 12:04

Mulen bude to nádhera. Znám dva chlapy, kteří na ní pluli. Oba jako "kadeti", takže i kormidlovali a skasávali plachty a další práce. Oba se vrátili nadšení, jenom prý místa na spaní je málo...

Offline Mulen
4937 příspěvků moje polička 16. října 2023 12:08

Archivářka já budu taky kadet :) Já osobně neznám nikoho, jen jsem narazila na blog jedné paní, která do toho šla a vrátila se taky nadšená. 

Offline Lenka22
2550 příspěvků moje polička 16. října 2023 13:26

Mulen co to všechno obnáší? Odkud kam, jak, kolik lidí a tak...