Garfie tohle je nádhera!
a ty zážitky...
Cestování
Garfie to vypadá senzačně
Garfie Filipíny, zdá se, nádhera.
Abyste měly obrázek kompletní, přihodím i pár koupacích míst, plavali jsme v jeskyni, ve vodopádech, na širém moři... Ostrov, kde jsme byli je protkaný jeskyněmi, ve kterých se dá koupat, některé jsou jen v podstatě taková díra v zemi, tahle byla nejparádnější. Voda trochu studenější, ale dalo se to. A měli jsme tam milou historku, u vchodu do jeskyně se musíte zapsat, aby věděli, kolik lidí je uvnitř. Tak se zapisuju a říkám, jé, tady je nějaký Jirka z Česka. A paní u vchodu, prý, no jo, ti jsou ještě uvnitř, takový mladý pár, mají tam i bejby. Tak jsme nakráčeli dovnitř, zamířili přímo k nim a "dobrý den Jiří".
Bylo to moc milé setkání! A ještě jedna historka, v jeskyni se během války místní ukrývali před japonskými vojáky.

Garfie ach!
Garfie Nádhera!!!
Garfie to je nadhera
Garfie to je teda neco!
brrr nádhera
Chtěla bych letos před vánoci na pár dní na lyže do Alp (spíš Rakousko), nemáte někdo tip? Středisek je hodně a ubytování ještě víc
. Prostě si chceme jen dobře zalyžovat a rozumně ubytovat. Díky
Ještě trochu Manily a už přepínám na všední mód. :-)

A poněkud bizarní památník smrti národního hrdiny Josého Rizala

Garfie z tý první fotky mám pocit, že ještě jedna kapka a řeka zalije město
moora Přitom je to obyčejná řeka, ale pravda je, že atmosféra byla tíživá, těsně před bouřkou....
Garfie hihi, ty dráty, kam se hrabe Kosovo a Makedonie dohromady! A manilská "fronta na maso", vyšší level ![]()
Liesel Bad Gastein, Hof Gastein - obojí slušně blízko a skvělý sjezdovky , jedna co propojuje oba areály je skoro 11 km dlouhá. Perfektní bufety .
stes Díky
Liesel Já nedám dopustit na Haus.
Liesel taky jsme jezdili do Hausu, pres kopce muzes az do Schlamingu a vratit se skibusem.
Liesel já si asi nejlíp zalyžovala v Serfaus fiss ladis, ale to už je trochu dál. Záleží, jaké máš požadavky a preference. Před Vánoci jsme jednou byli v hintertuxu, v tomhle termínu jsme si mohli dovolit hotel, který by v sezóně vůbec nepřicházel v úvahu, to bylo taky moc fajn;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje