Cestování

09. srpna 2014 10:36
Online Garfie
28248 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 05:50

Někdo vás chce pozdravit

Offline andulka01
12759 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 06:01

Garfie No ale Dobrý den

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 08:33

Garfie To je od Ostravy, ne? Tam naháněli uprchlého klokana několik měsíců.

Užijte si to!

Online Garfie
28248 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 09:03

brrr Tyhle by chytili hned, byli zvědaví a sami si nás přišli prohlédnout! 

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 13:34

Garfie hezký mackové

Offline Karja
44202 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 14:15

Trochu předčasně, ale potřebujeme si časově nějak vymezit dovolenou. Kdo jste byl vloni v Polsku, jak se tam dá koupat? Naše rodina fakt naleze v 10 na pláž a v 6 jde domů. Muže ani děti nic jiného než pláž a koupání nezajímá, když je hnusné počasí nebo zastávka někde po cestě, tak je to aquapark:-D. Ale o hlavních prázdninách je (asi jen pro mě) prostě to Středomoří asi moc teplé. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 14:22

Karja já myslím, že tam je to počasí vrtkavé jako u nás. My tam byli před pěti lety a za celý týden bylo max. 22, což tam na koupání není. Ale před tím tam vrcholila vlna veder a bylo přes 30 a poté bylo zase teplo. Byli jsme na přelomu června a července. Ale pláže tam jsou krásné, písčité.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 14:29

Karja Na Baltu jsme byli třikrát, posledních 14 dnů v srpnu, jednou dokonce až v půlce září a pokaždé byl hic na koupání.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 15:34

Karja 

Jela bych v hlavní sezóně, my byli v 2. půlce srpna a koupala jsem se jen já. Hodně tam u moře fouká, což může být ve vedru fajn.

Offline DruI
5503 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 15:45

Karja My byli na Baltu v září a byla tam zima, ale nám to nevadilo, protože koupat jsme se nechtěli. Nicméně i tak jsme na pláži potkali pár koupajících se otužilců, takže otužujte a můžete jet kdykoli ;o)

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 15:50

Karja my jsme tam byli vzdycky mimo sezonu - v kvetnu a zari, foukalo silene a more bylo pro rychly ponor otuzilcu, takze ja neverim, ze je tam nekdy na celodenni lezeni na plazi s detmi, ale uz jste me jednou tady presvedcovali, ze jo :)

Offline Karja
44202 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 18:14

:D No právě. My nechceme jet v září, protože velkamala půjde do školy, červen je podle mě na Chorvatsko taky dost vrtkavý, plus asi ještě bude problém s dovolenou. A kam jet v červnu a v srpnu k moři, abych tam nezdechla vedrem? No to je otázka? Můj muž i děti jsou fakt extra koupací, my se chodíme koupat úplně každý den v létě, když je teplo:D. Já teda tuhle dovolenou taky preferuju, stačí je jen zajistit svačinou a mám chvílemi dovolenou i já;-). 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:41

Karja my byli loni v červenci,  tady byl hic  tam taky, ale jak fouká chladný vítr od moře,  bylo to daleko snesitelnejsi. Já horko fakt nemám ráda,  takže už asi jen tam. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:51

Karja letecky nechcete? My sme boli zaciatkom juna na Krete a uplny ideal, ani moc horko, ani turistov. Teraz zvazujem Toskansko a Elbu v podobnom case, autom, lebo tie ceny leteniek plus pozicanie auta (na jednom mieste sa mi nechce byt) vyjdu dost draho. Buduci rok uz starsi nastupi do skoly, chcem vyuzit posledny rok na dovolenku mimo sezonu. Ale este som nic nestudovala, neviem ci je ta Elba dobry napad :D. 

Offline Karja
44202 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 20:13

MrakoplasZačátkem června nebudeme moct jet, to max tak od půlky. Letecky se úplně nebráním, ale vloni tím autem to bylo nakonec dost v pohode. 

Offline continuity
42335 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 21:23

Karja

Chorvatsko je v sezoně teplotně v pohodě. Nebo slovinské aquaparky, v tomto věku Catez nebo variantně Ptuj. 

U Baltu vám bude zima myslím. My jsme dost otužilí a jeden den byl takový, že se všichni vydrželi v moři cachtat hodinu.

Mě to nevadí, jak chodím do vody výhradně plavat, takže 20C je v pohodě, ale na nějaké celodenní válení ve vodě to fakt není. 

Offline Karja
44202 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 22:16

continuity Na mě je právě Chorvatsko v sezoně teplé dost. Jako sama to nějak přežiju, schovám se, vylezu pozdě odpoldne, prozevlim to, ale na běžné fungování kolem děti to moc není. A hlavně neuziju si to no. Já to teplo fakt nemusím. 

V Ptuji jsme byli, to bylo super, ale to je tak na jeden den a ještě ne celý, to se otrávim (ostatní jsou spokojeni:D). A taky jsme tam byli v září, takže skoro vymeteno,super;-) 

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 22:43

Karja My byli posledni tyden v srpnu a bylo 15 stupnu a voda asi 18. Ale byl to nejhorsi tyden v roce nejspis (tedy az po tom kvetnovem v Italii, kdy nylo podobne). Syn a muz se vykoupali, ja byla v podzimni parce ehm. Ale my tam nejeli uplne za koupanim no. Ale az pojedete, tak se unformuj, jestli nejedeme v tom terminu taky, protoze bude zima a prset 

Offline Karja
44202 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 23:43

Jos Hihi, hele asi mi stačilo pár příspěvků nade mnou a nejedeme. Asi se nějak zkusím aklimatizovat na vedro. 

Offline stes
9029 příspěvků moje polička 30. prosince 2023 10:43

Karja v létě větrem nezdechnes v severských a pobaltských republikach,většinou teda, pocasi je teď dost nevyzpytatelné.