Taková ta igelitova? Jako na barvení vlasů?
Já jsem taky dodržovač, takže fotky budu zatajovat
Mha ne, koupací hotelová :-D na barvení vlasů neznám teda, možná je to stejný
@MhaMha
Dělají se plavecké čepice i pro víc vlasů, jakože se ti tam nahoru vejde třeba drdol. Podle mě nejméně špatně budete vypadat v těch klasických plaveckých.
Hele, manžel a starší synové: na pohodu ne?
Mha dodržuje. Najde se pár rebelů, kteří jako debilove vypadají následně,když je vypíska plavcik
Karja Přemýšlím, že jestli když bude plavat moc rychle, tak mu ty plavky spadnou. ![]()
Garfie Děkuji moc! Je to zatím plán, ale dostali jsme od lodní společnosti nabídku na leden 2025 plavbu podél Nového Zélandu (z Aucklandu) přes Tasmánii do Sydney. Je tam fakt velká finanční úspora (vzhledem k tomu, kolik ty plavby stojí) a pak je tam na NZ výlet do Edorasu (království Rohanu), takže je to lákavé. Plavba končí v Sydney, kde bychom zůstali tak dva dny a když už tam budem, nepředpokládám, že se v životě do Austrálie vrátím, tak přesun do Brisbane a tam fakt tak jen jeden den kvůli pobřeží, by stálo za to. A pak letět přes Singapur domů. Už tak to bude na nás dost dlouhé, proto jen ten jeden den, max. dva.
O zvířata nestojíme vůbec, to nás vůbec nebere, spíš ty dlouhé písky a vlny a oceánský lifestyle:-)
To zní úžasně. Za mě je Zéland nejúžasnější země, kterou jsem zatím navštívila. V Austrálii jsem byla jen na otočku v Sydney, jsem ráda, že jsem to viděla, ale už se tam nepotřebuju vracet. Z havěti jsme narazili na leguána a to mi úplně stačilo. A kamarádi se zamilovali do Tasmánie, byli tam několikrát a prý se tam snoubí to nejlepší ze Zélandu a Austrálie.
Blaire my jsme kdysi s kamaradkou v Kolumbii chodily kolem jezirka, kde udajne meli leguani zit. Koukaly jsme po zemi, do krovi, nic. Pak neco zblunklo do vody a byl to leguan! Koukly jsme nahoru a tam na stromech, pod kteryma jsme celou dobu chodily, jich bylo 12! A mozna jsme ani nevidely vsechny. Tak nas to patrani a touha videt leguana dost rychle presla, nektere ty potvory byly obrovske!
brrr To nebude asi na plavání;-). To je nějakej vohoz asi jinej:D
Mha Je, no já to kupovala normálně v bazene:D. A právě to bylo v takovém vypouklem tvaru, nebylo to jako tady ta čepička těch závodních plavcu.
oni to tam i píšou, že je to na dlouhé vlasy
Tak to k nám ještě nedorazilo:)
Plaveckou čepičku už mám a bolí mě z ní uši po 3 minutách. Zítra ji zkusím v bazéně, možná povolí :)
Jej, teď vidím odkaz, díky moc.
Mha To dej nad uši, ono to stejně netesni. To mi psala minulý týden kamarádka, že její děti trpí na záněty usi, tak jim do bazénu koupi čepici:D. No tak jo.
Mha moje dcera, ta s tím hárem, co jsem sem dávala, chodí plavat závodně a ty vlasy nacpe do normální silikonové čepice. Jako vopruz to nějaký je, ale ona si zvykla.
Karja pokud trpí na záněty zvukovodu, dají se koupit špunty do uší. Na záněty středního ucha je to jedno, bubínek je vodotěsný, když není zrovna prepichly.
Zkusím (co děti vydrží :)))
Mha na víc vlasů jsem kupovala i v dekáči, ale myslím, že na celodenní cákání v bazénu budou lepší ty hotelové igelitové. Neumím si představit tu klasickou plaveckou natahovat několikrát denně na delší vlasy, vždycky mi jich to část vytrhá.
continuityNo já si myslím, že to koupání ani tolik nevadí, pokud není samozřejmě spojené s nějakou už rýmou. Mně spíš pobavil ten předpoklad, že s čepicí si uši nenamocis.
Karjajá na ty záněty zvukovodu trpím, ale mám jeden nějak blbě zatočený, zůstává mi tam voda. A ty špunty pak pomůžou.
continuity Jj o spuntech jsem ji říkala, ale nevím na kolik je to vhodné pro dítě, zda pozná, jestli je tam má správně atp.
Karja dětem se, myslím, dávají po operaci uší (když mají ty trubičky), takže nějaká možnost špuntů tu určitě bude.
Já, když jsem se hodně snažila, tak jsem s čepicí odstínila tak 70% vody v uších a vlasech. To mi přijde jako úspěch.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.