Tak nakonec na ten rhodos jedu. Rozhodla jsem se na to mentalne nastavit a uzit si to
Cestování
razorbladeRhodos zrovna se dá užít i bez auta. Jezdili tam normální autobusy po pobřeží. To bude v pohodě.
Akorát pamatuji v Lindosu 42C ve stínu v druhé půlce září, lezli jsme zrovna na akropoli. Rok 2001, 11.zari jsme byli ještě na Kalymnosu![]()
continuity ja mam horko nastesti rada. Jen si vudu muset vzit nejaky hezky obleceni. Kamaradka se rada hezky stroji, ja naopak u more chodim celej tejden v jednech kratasech, pac chci mit svuj klid... tak at ji nedelam ostudu![]()
razorblade Hele, to bude fajn. Podíváte se po okolí, budeš si číst, chodit na zmrzlinu a na drink....to mentální nastavení předem je ale potřeba.
razorblade to bude super! Na Rhodosu jsem kdysi byla a je tam na co koukat. Tam dava ten zpusob zajezdu nejaky smysl, protoze tam budes nejspis delat a uvidis to samy, jako by ses tam vydala po vlastni ose. Brala bych to tak, ze jsem pro danou lokalitu zvolila nejefektivnejsi variantu cestovani...kdyby v hotelu blbe varili, pujdete proste otestovat nejakou tavernu.
Chtela bych v lete cestou na Rujanu nebo zpet udelat zastavku na cca 1-2 noci v Berline. Byla jsem tam sice byla nekolikrat, ale ted to bude s detmi. Predstava je projit s nimi letem svetem ty nejproflaknutejsi mista a pak jen tak zevlovat a dat nejakou detskou atrakci. Nebyli jste tam ted nekdo, nemate prosim nejake tipy? Treba jestli to technicke muzeum je fajn? Pripadne ktera ctvrt je prijemna na ubytovani? Vim, ze blizko jsou Tropical islands, ale to asi vynechame.
Gatita my spali v Postupimi. Syn byl malý, takže žádné atrakce jsme neobráželi, ale byli jsme na výletě u těch jezer okolo, jeli loďkou (spíš přívozem) na ostrov v Havelu, kde je malá zoo a zámeček.
Evaeva to zni taky dobre, dekuji
Gatita podívej se na Berlinské podzemí, jestli je některá z variant vhodná pro děti (a samozřejmě posuď, zda je vhodná pro tvé děti). My byli na dospělácké a, pokud pojedeme znovu, dáme další. Jen je třeba objednat brzo. Bundestag kupole (zdarma, nutno rezervovat dloouho předem). ZOO, projížďka lodí, retro muzeum
Makara dekuju. Ten Berlin je hrozne promenlivy, pokazde jsem mela pocit, ze jsem tam poprve. Kupole me napadla, ale podzemi neznam! On na nic moc asi nebude cas, myslim, ze se projedem autobusem, kouknem na zed, na branu, a nakonec skoncime se zmrzlinou nekde v parku...v kadewe je pry super foodcourt, to by taky mohlo zaujmout![]()
![]()
Gatita To Technikmuseum je dobrý! Pamatuju si, že tam bylo v šatně velkorysý místo, kde se dala sníst vlastní svačina ![]()
A v Botanické zahradě byl nějaký oddíl, kde se dalo na kytky sahat, čichat k nim apod. Možná už to dneska je všude, tehdy jsem tam byla se slabozrakou kamarádkou a velmi jsme to ocenily.
Gatitaurčitě do zoo na pandy. Ideálně hned ráno.
razorblade Ty jo, když budete blízko Rhodosu, tak se to dá, to je hezké město s kouzlem. My jsme tam byli v nějakém party městě a jako nebylo to dobrý. Jsme si to samozřejmě moc dopředu nezjišťovali:D
Gatita nevím, jak máš ty děti velký. Cestou z Berlína mi přijde pěkná zastávka Spreewald. Skanzen a projížďka na lodičkách. Dobrá mi taky přijde stezka v oblacích v Beelitz, vede to nad opuštěným chátrajícím sanatoriem.
Nemáte někdo tip na ubytování v okolí třeboňských rybníků pro jednu rodinu?
Hledám nejlíp aby to byla malá chalupa nebo chata. Něco jsem našla na e-chalupy, ale třeba jsou i jiné zdroje? Booking je na prd, všechno co našel bylo moc drahý nebo pro moc lidí.
Mulen ted si vybavuji jen ubytovani primo v Treboni, ale byla to jakoby chalupa s kolarnou a tak. Apartman U zelenych vratek se to jmenovalo.
Mulen zkoušelas i airbnb?
Mulen já mám s podobným zadáním v ČR vždycky největší úspěch s těmi servery typu echalupy, chaty a chalupy a podobně. Booking nebo rbnb jak kdy najdu něco vhodného a vždy je to dražší.
Gatita dik za tip![]()
Mrs.Robinson tam jsem jeste nikdy nic nehledala, podivam se
Evaeva jojo, ja teda znam jen booking a na podobne pozadavky mi haze same drahe nabidky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje