Mulen tak ono to tam nemusí být lepší. Ale na rychlý pokus mi to něco vyhodilo, např tyto dva domky v Lužnici.

Cestování
A ještě dotaz ohledně Říma. Má smysl jet na Castel Gandolfo / Albano Laziale? Máme dost času a malý výlet mimo Řím by byl fajn. Druhá možnost je Frascati (a lekce motání těstovin). Do obou jezdí vlaky co hodinu.
Mrs.Robinson prubnu to. Nehledam zadny luxus. Nejlip co nejvic na samote a blizko rybníku
Nechci pokoušet, ale můžete i do Neapole nebo Florencie. Těmi rychlovlaky je to 1,10 minut nebo 1,40. Píšu to, protože jsem netušila,že Italové mají VTR a je to paráda.
continuity to zas ne, to bych tam brečela, že mám jen jeden den
Na Florencii potřebuju minimálne týden!
Kam s dětmi (7&9) v Luhačovicích a okolí?
nevyslo nam pocasi, museli jsme sestoupit do udoli a prespat tam, misto planovaneho noclehu na vrcholu cerro del lucero, ale zas ty vyhledy :)

Lilly_Ku to je krasna fotka!
Lilly_Ku Krása!
Nassfeld, ale je to už taková jarní lyžovačka. To ani nemluvím o tom, že dneska v poledne jsem strčila dítě s paralenem pod peřinu. Nastěstí jedeme už zítra domů, takže jsme o moc nepřišli

Lilly_Ku teda trochu závidím. ![]()
brrr ojoj, ono to vypadá boulovate už z té fotky.
Tak ať je brzo zdravý.
Lilly_Ku krasa! ![]()
continuity Ono včera jim do těch upravených sjezdoveknasněžilo, takže to šlo do kopru hned. Dneska to vylo lepší, podle skiline jsme stihli 28 km, takže to nebyla taková hrůza. Paralen zabral, dítě ožívá.
Lilly_Ku to je krása!
dekuju, bylo to fakt nadherny! dnes jsme se byli podivat ve frigiliana, zitra dame jeste jeden vystup a rekla bych ze super dovolena. tuhle cast andalusie jsem jeste neznala. jsme asi pul hodiny vychodne od malagy na kraji narodniho parku sierras de tejeda a je to tu fakt pekny, takovy venkovsky a ruralni plus hory, pro me ideal.
A jak má být od soboty do středy v Římě? Ano, pršet bude, neteplo bude. Se z toho fakt už... To vypadá na "cestu do Jiljí", ale problémová budu já. Jo a PMS included. Sakra, proč já musím být s učitelem a být závislá na státním systému prázdnin ![]()
andulka01 Neves hlavu, uzijete si to i tak. Jinak nám dva dny pršelo taky a celkem to nebyla překážka ničeho.
A v Neapoli jsem si koupila deštník. Sherlocka samozřejmě. ![]()

continuity My nejsme z cukru, dáme to, ale po všech těch fuckupech, co se mi teď dějou, bych si zasloužila aspoň slunce.. dyť tak moc nechci!
Lilly_Ku Wau, tak to má atmosféru! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje