Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 27. února 2024 18:54

razorblade tak i z all inclusive hotelu muzes jezdit kszdy den na poznavaci vylety, ne?

Offline andulka01
12759 příspěvků moje polička 27. února 2024 18:58

razorblade s pravdou ven, co nejdříve, jestli je to kamarádka, pochopí to

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. února 2024 19:20

baltik no muzes. Ale me stresuje uz i to se nechat vezt jak medved z letiste do hotelu s delegatem. Pak ty lidi v hotelu a tak. Jsem krava no :D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2024 19:45

razorblade do léta je ještě daleko, kamarádka ještě bude mít čas udělat jiné plány. Byla bych k ní upřímná, ujistila jí, že problém není v ní, ale v typu zájezdu. Můžeš jí nabídnout alternativu v podobě dovolené po vlastní ose.

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 27. února 2024 19:57

razorblade už na letišti si můžete vzít auto a jet do hotelu po své ose. A každý den vyrážet na výlety. Takto se dělá třeba Omán. Charterové lety s cestovkou jsou levnější a pohodlnejsi než po vlastní ose, kdy musíš prestupovat. 

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 27. února 2024 20:12

Mulen Až se vrátí,poptám se a pokud bude souhlasit (pochybuju, že by odmítnul, je hrozný extrovert), pošlu mailovou adresu.

Online continuity
42335 příspěvků moje polička 27. února 2024 20:22

Malvinjaký má smysl si pronajímat auto na letišti, když už zaplatíš dopravu cestovce? 

razorbladejá bych už taky já all inclusive nešla, normálně si s kámoškou o tom promluv. Chápu,že se těší, ale ty se netěšíš. 

Mě by přišlo blbě tam jet a u toho skřípat zubama.

Offline DruI
5503 příspěvků moje polička 27. února 2024 20:42

razorblade A kámoška na all inclusive trvá? Třeba by se nechala přemluvit k něčemu dobrodružnějšímu, kdybys jí to naplánovala :o)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. února 2024 20:47

DruI ja bych momentalne asi nejradsi jela do norska s batohem na fjordy. Ale na to ona neni :))

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. února 2024 20:51

razorblade Bud rekni hodne rychle pravdu nebo to hodne predelej dle sebe. Parkrat jsem taky byla na all inclusive, protoze to treba z Nemecka vyslo levneji nez letenky od nas. A pronajali jsme tam auto nebo se proste toulali po okoli. Akorat to nesmi byt treba sever Mallorky (kde jsou akorat nudne plaze), ale divoky zapad v horskem mestecku. A kamoska by nejela jen tak po vlastni ose? Proste koupit letenky a pak nejaky booking? Se priznam, ze mi uplne chybi to cestovani, kdy mas jenom letenku a nevis, kam te to za par hodin zavede. All inclusive v Tunisku bych asi chcipla nudou (mozna se mylim, nebyla jsem ). Nebo nejaky prodlouzeny vikend ve vetsim meste, ubytko pres booking se snidani....A takova vsuvka, moje nej kamaradka me v lete uvrtala do "bajecneho detskeho tabora na Orliku s programem". No ja tyhle akce nesnasim, ale jela jsem. Taky asi tyden po zaplaceni se mi to rozlezelo. No ve zkratce bylo to jeste mnohem horsi, nez jsem cekala. Bylo hnusne, okoli bylo taky priserne, dite to bojkotovalo, dospeli me vsichni iritovali a radsi jsme jeli domu driv .

Offline Gatita
8551 příspěvků moje polička 27. února 2024 21:20

razorblade ja bych to odrekla, cim driv, tim lip. Nez s tim kamaradka zacne nejak vic pocitat. A jestli jde jen o ten koncept (AI hotel), tak treba by sel udelat nejaky kompromis? Rict si, co presne ti na tom vadi a vyhnout se tomu. Ja mam uplne iracionalni odpor k temhle resortum v Egypte, Tunisu, UAE  a podobne (pritom na takove pyramidy bych vylozene chtela), ale treba nekde jinde mi to prislo prijemne (kdyz jsme byli treba 3 noci v resortu a zbytek pobytu byl vic na divoko).

Ja jsem takhle jednou odkyvala kamaradce nejaky pobyt pro matky s detmi v kempu. Slaba chvilka, pochopila to.

Offline Gatita
8551 příspěvků moje polička 27. února 2024 21:23

Jos ten Orlik! Ta moje odreknuta akce byla asi neco podobneho!

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 27. února 2024 21:37

Nemáte, prosím, někdo tip na ubytování v Plzni nebo blízkém okolí? Děkuji

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 27. února 2024 21:39

razorblade Hele, my byli před několika lety na dovolené, kterou vybrali naši kamarádi. Máme je rádi, tak jsme na to přistoupili. Byl to krásný hotel, vše all inclusive. A my to měli jako základnu, vlastně jsme tam skoro nejedli, ale bylo to v pohodě. V podstatě jsme tam využívali jenom drinky zdarma :-). Vždycky jsme našli nějakou super restauraci v okolí, to místo bylo na vlakové zastávce, takže jsme hodně cestovali. Oni na to vzpomínají taky jako na parádní dovolenou, vždycky vypráví, jak měli vše v ceně, ale vlastně to nevyužili :-). 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. února 2024 21:40

Diky za rady vsem. Ja to zejtra nejak vyresim. Ma to byt do recka, takze zadna arabska oplocena divocina. Ale proste predatava tech lidi na lehatkach a u tech rautu a baru.... aaaaaja to v minulosti absolvovala s mati, kvuli ni jsem to ale udelala rada. Letos jsem se z toho vykroutila a poslala je s otcem samotny... abych se o mesic pozdeji uvrtala do stejnyho problemu

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. února 2024 21:41

Gatita treba to bylo to same! Ten kemp byla taky nejaka akce vetsinou prazaku, kamoska me lakala, ze to je hned pryc a jak je to fantasticke apod. No a doslo i na dehonestujici fronty na jidlo, kdy proste treba i doslo . A realne se druhy den resilo, ze dite ma jen jeden maly karbanatek a dospely dva a nikdo si nemuze vzit vic. A civilizace minimalne deset kilaku, v kempu tak tocili pivo. To by se u nas v Jizerkach nestalo

Jinak ja rozmazlena asi ani nejsem, klidne pojedu pod stan kamkoli a vyrostla jsem na klubove chate v Herlikovicich, kde jsme si slapali svah sami, klasicke palandy bez zachodu, ale bylo to bozi! Ale na tyhle organizovane tabory s me uz nikdo nikdy nedostane. Max zase na Slapy se psem, jde je soustredeni vyuky na psi zachranare. To bych zas jela hned

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2024 21:43

Jos my v tom Tunisu byli, asi před deseti lety, poprvé a zatím naposled Asi abysme zjistili, jestli o něco nepřicházíme. Ale přiznám se, že co mám děti, tak bych si to asi uměla na pár dní představit (bez nich) a v nějaké zajímavější lokalitě.

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. února 2024 21:47

razorblade Kam do Recka? Jih Krety super, Lefkada taky stoji za procestovano a je malicka.(ale pestra), Korfu taky dobry....ale treba v Recku nasi tvrdili, ze all inclusive za to moc nestoji. Ze to nebylo nic moc a stejne se vratili k apartmanu bez niceho. 

Online continuity
42335 příspěvků moje polička 27. února 2024 21:50

Jos jo, to mám taky zážitek. All inclusive v Řecku, pokud to není úplná špička je určitě horší než ta Afrika. A pak je otázka, proč platit all inclusive hotel, když tam nebudu jíst a můžu mít podstatně levněji apartmán s dvěma ložnicemi, terasou a kuchyni a všude kolem dobře vaří.

Já říkám mámě, že máme taky all inclusive, akorát dám dětem tu zmrzlinu tam, kde zrovna jsme a ne u baru v hotelu. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. února 2024 21:57

Evaeva vis co, ja to asi napsala blbe. Ten Tunis jsem jen tak nadhodila. Mohl to byt Egypt, SAE nebo ted tak popularni Oman. Ja tam nikde vazne nebyla, all inclusive jsem zazila trikrat. Mallorca, Turecko o Vanocich a Sri lanka. Pokazde to bylo i kvuli vyhodnosti nabidky a dvakrat z toho s nemeckou cestovkou. A vzdycky si bud tata nebo muz pujcili auto. Ted si to se synem umim predstavit vic, ale stejne si neoddechnes. Musis hlidat vodu, atrakce, kam se deti vydaji, jestli se nespali...Ale v dobe kdy jsme nemeli zavazky bych  to asi nepreferovala a razorblade uplne chapu. A chapu i tu kamaradku. Asi je dobry vylozit karty na stul rovnou. Si nejak matne vybavuju nejakou razor pekelnou dovolenou a doufam, ze nevyvolam armagedon. Ale neco tam bylo!