Jos ty jo, super!
Cestování
Jos Paráda. My jsme tam byli v letě společně s miliardou jiných turistů.
Jos jé
před měsícem jsem si tamhle na rohu na zahrádce dávala aperol a kousíček vedle je výborná pizzeria Berbere. Ta La prosciutteria je přímo pod tebou.
V těch uličkách směrem k amfiteátru se skrývá nákupní třída s velkým COS ![]()
Ten Řím jsem chtěla pojmout hodně lowcostově původně, ale když jsem viděla ten skoro nijaký rozdíl v ceně hotelového pokoje u nádraží a apartmánu 300 metrů od Colosea...
andulka01
V Římě fakt není problém, už jsem byla mockrát mile překvapená!
Garfie no zas abych nebyla moc prekvapená
minule to byla sklepní zatuchlá špeluňka a na bookingu to vydávají za klenot. Hodně jsem koukala na recenze, tak snad ok.

andulka01
Jo, je pravda, že v Itálii nikdy nevíš, jednou jsem bydlela v domě, který byl pod úrovní silnice, úplně vlhký a zamořený komáry. Ale majitel byl mile střelený excentrický gay, který se neustále snažil zabránit svým kočkám, aby chodily na naši část zahrady, denně nám vozil snídani a pomlouval jeptišky z protějšího kláštera, takže jsme to měli i s denním představením!
Garfie Pani to jsou historky
. Ja ted taky cekala minimalne sklepni celu. Pan mi odpovedel na rezervaci do minuty, prisel vcas a jeste to byl velky fesak kolem padesatky mluvici anglicky. A jsou tu kapsle na kafe! A predloni na Mallorce jsme meli cely tripatrovy dum, malicko vlhky ale genius loci mel fantasticke. A vlastne i loni v Bergamu to bylo fantasticke ubytovani. Jenze krome Mallorky kupuju ubytovani treba ten den odpoledne a jezdime zatim mimo sezonu.
Jos Jo, já myslím, že jak se rozšířil ten způsob sdíleného bydlení, tak se dají najít opravdové perly! Mně teď pořád nabízí reklamy nějaké ubytování na bookingu (už jsem ve smyčce, protože občas na to kliknu, takže mi posílá pořád další a další) a občas jsou to fakt perly, že si je ukládám i když jsou na místech, kam neplánuju jet!
Možná nikdy a určitě ne v nejbližší době. Třeba domy na stromě, nebo prosklené domy na skále nebo předělané staré budhistické kláštery...začíná z toho prohlížení být nový koníček! :-)
Garfie jezis komari! To kdysi v Recku, pry apartman s terasou. Jo, prizemni temnice, "terasa" asi 1x 1,5m, kolem krovi vysoky 3m, takze more nebylo videt vubec a v nem miliony tech bestii!
Evaeva V Andalusii je nádherně, v Seville, Córdobě i Granadě. Ale fakt horko, byla jsem tam tenkrát tuším v květnu nebo začátkem června (v roce 2014) a jako odpůrkyně vedra bych znovu radši jela v březnu...
Můj sen je ještě vidět sever Španělska, Galícii a Baskicko. Když už se tak namáhám s Duolingem ![]()
Budu na víkend ve Varech, prosím, neměl by někdo tip na dobrou kavárnu nebo bistro na lehký oběd?
711990díky, v neděli tam okolo půjdem
Mulen Kamarád se aktualně plaví na La Grace. Už po několikáté. Kdybys měla zájem o informace, mohla bych vás pak propojit.
Aranel taky mam andalusii moc rada, uz jsem byla nekolikrat.
dnes jsme dorazili na spanelsky venkov pod horami asi hodinu na vychod od malagy. mame pronajate cortijo, cely dum se zahradou a nadhernym vyhledem. pristi tyden odtud budeme castecne pracovat z terasy a pak chodit po horach, pokud vyjde pocasi tak i mulhacen dame :)
brrr jě, to je super, určitě mám zájem. (Hlavně ale ne telefonovat, jsem sociofobik, radši si píšu
)
Jinak na facebooku psal její kapitán, že jde na operaci, budou mu brát ledvinu
. Snad to dobře dopadne .
Zacala jsem s kamaradkou domlouvat tydenni letni dovolenou v all inclusive hotelu more. I kdyz to nesnasim. Mela jsem ale slabsi chvilku, kdy jsem melq pocit, ze tam chci... a zacaly jsme to planovat. A ja si po par dnech uvedomila, ze to nechci. A ted nevim, jak z toho vycouvat. Kamaradka se tesi. Jeste nic neni koupenyho, mely byvhhom to udelat v tehle dnech. Nejaka rada od zkusenych? :)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje