continuity krása, všechno
Cestování
continuity Pořád tam jsou? To je príma.
Victoria Krasne. Boloni jsme v unoru jen prosvisteli a jen vyjeli si lanovkou a vlacnek nad mestem. I to bylo uplne magicke.
![]()
A já už vím, kam budu napříště utíkat před vedrem.
Píše mi zeť, že koupil chatu. Srdečné pozvání v jeho podání zní: Už žádný Chorvatsko! Máš kam jezdit a práce je tu dost! ![]()

barbucha Ty vogo, nehledá nějakou paní na výpomoc?!
(ale vono to vicemeně vypadá dost podobně jak u nás, prostě nikde nic.-D), ale ta řeka je fakt monumentální...jak daleko bych to prosim tě měla k moři? Jestli bych to stihla mezi servírováním obědu a večeře!
barbucha
Je úžasnej.
Nehledá, dyk má mě!
K moři to bude takovejch asi 60, ale v tom se stejně nedá koupat, je to eště na sever od Stockholmu a tak bych to viděla jako dost zabitý.
Na řeku to bude chtít loďku
A má to velkej pozemek, vidim to na ovce aspoň, podle těch chlívů tam beztak něco bylo ![]()
barbuchaMně stačí na moře jen čumět, já se nemusím koupat. No 60, tak to bych měla třeba cestou na větší nákup. Ty potřebuješ taky trochu opečovat, myslím, že externí správce chaty je nevyhnutelná záležitost. Tak to se moc těšim na report, až tam budeš, jaký budeš mít dojmy;-)
barbucha to vypada hodne dobre, kdy jedes?
barbucha jezis to je krasny! Ja na ig sleduju cheap houses scandinavia a tam slintam nad temahle ruznejma chatama na severu. A bejvaj levny! Mlady uz prej od tohohle letniho chatareni ustupujou, pac se jim nechce prave na nich moc makat :))
hahaha, už vidim barbucha , jak tam jako správce drandí se sekačkou - tak určitě ![]()
barbucha tak to je hodně dobrý kup!
barbucha krásný!
Národní památník odposlechu 

Evaeva ano vidíš, trefili jste:D My jsme se normálně doma se ségrou pohádaly, jak kudy se tam jde a jestli to jde s kočárem. Jo a zapomněla jsem říct, že si zkus vyhledat ,,platforma Humpolec,, teď večer v létě jsou tam každý den nějaké večerní akce, nevím, jak moc kluci ponocujou, někdy je dětský program, někdy spíš koncert pro dospělé, to teda začíná až třeba od 20:00, ten park není nic moc, ale jako když byste tam už byli, proč ne
Hrad Lipnice nad Sázavou
Vůbec jsem netušila, že je tak rozsáhlý. Překvapilo mě zejména sklepení 

Karja značené je to hezky. Projeli jsme, ale je to přes šutry no, zpátky šel muž jinudy. A kousek jsme teda museli kočár přenést, malý zrovna usnul, tak jsme ho ani nemohli vyndat ![]()
![]()
Jsme fakt ráda, že jsem se sem konečně dostala, ale musí to být krásný podzimní výlet, když se zbarví listí.
V osm už se u nás spí, to nedáme, ale díky.
Evaeva jee ![]()
Tam je to moc hezká procházka.
Ja dneska Helsinky, sle zadny proflakly pamatky. Mirila jsem hlavne do pristavu, kde byly Tall ship races. Ekvadorska a polska plachetnice delaly i prohlidky...
Tak tohle závidm fakt hodně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje