Mám netradiční dotaz - shromažďuju tipy na odpočívadla a pumpy na trase Praha - Mnichov - Innsbruck oběma směry, kde mají nějaké hřiště nebo vnitřní koutek pro děti. Zatím vím o mekáči v Irschenbergu za Mnichovem.
Cestování
Lenka22 taky jsem chtela poradit Bozi Dar.
Muslikto je zaklad. Uzavreny dvur s nejakou atrakci typu ping pong nebo trampolina nam dokazou zvednout kvalitu dovolene o 1000 %. Nanestest tyhle parametry neumim na Bookingu filtrovat a prohlizeni fotek a popisu je na dlouhy lokte. Takze ty atrakce jsme vzdycky meli spis nahodou.
já naštěstí na ty ubytka mám muze, toho vždy baví se v tom hrabat a většinou má šťastnou ruku pokud jde o to zázemí pro dítě:)))
A já už vím, kam budu napříště utíkat před vedrem.
Píše mi zeť, že koupil chatu. Srdečné pozvání v jeho podání zní: Už žádný Chorvatsko! Máš kam jezdit a práce je tu dost!
Zcela nepokrytě závidím!
Jsme v Norsku. Teď zrovna jezero Tysdalsvatnet. Zatím jsem nadšená, jenom ty dlouhé přejezdy jsou náročné. Oslo a muzeum lodi Fram. Ach! A zítra možná vylezem na Preikestolen.
Archivářka Krása!
Archivářka aaach, fakt vám závidím ![]()
Díky všem. Je tu krásně fakt všude. Největší řidičský zážitek byl 14 km dlouhý tunel pod fjordem u Stavangeru.
A nemáme vůbec s sebou norské peníze. Oni jedou úplně všude na karty.
Dáte tip kam a kde hledat dovolenou? Máme termín cca za měsíc týden v srpnu, chci někam k vodě, moře nebo hory a koupací jezero. Rozpočet cca 30 tis. na rodinu 2+2. Nebo ještě počkat a hledat až ta 14 dnů před?
Zcela nepokrytě závidím!
Tu slíbenou dřinu? ![]()
Ale jo, myslím že to byl dobrej krok, vzhledem k situaci v současným klimatu. A už vidím ty košíky hub a borůvek!
budeš mi posílat balíčky se sušenejma houbama! les u naší chaty sežral brouk...
Bych ti mohla posílat i dříví
Nechápu co chce O. s tím lesem vůkol dělat ![]()
JankaM a hledas zajezd nebo jen ubytovani? kolegyne kupuje lastminute treba tyden predem, pry kouka na exim a podobne, zminovala i tui.cz, ale nevim, s kym nakonec jela. Ale myslim, ze vetsina tech nizkonakladovych zajezdu je do Turecka a Egypta, kde bude fakt strasne vedro. Osobni zkusenost se zajezdy s cestovkou k mori nemam. Na hory se chystame do Rakouska (Kaprun), s ubytovanim bychom se do vaseho limitu vesli, ale rezervovala jsem to dlouho dopredu. Pro deti jsou ty Alpy moc fajn (osobne muzu doporucit Schladming), lanovky, ruzna hriste a tak. Za stejnou cenu najdes na Slevomatu polskou stranu Krkonos v hotelu s bazenem a polopenzi a detskym koutkem, to bude s detmi super, to mam taky na seznamu do budoucna. Jinak nam se hodne libilo na jare na kolech u Luzickych jezer, ale nevim, jak to tam vypada v lete. Kamaradka tam byla v kempu a byla spokojena. Je to asi 2h cesty z Prahy a je to tam fajn na odrazedla, inliny, kola a tak.
barbucha v Boloni muzu doporucit Pescheria Scampo Vyberes si u pultu ktery kousek chces a jak ho chces pripravit
A knihkupectvi Eataly Bologna, kde je v hornim patre obchod s lahudkami a bistro
A Palazzo Pallavicini
Evaeva já nijak zkušenosti nemám, vždycky jsem se snažila jet, co to šlo bez zastávky. Když to nejde dál, zastavím na odpočívadle bez restaurace a dáme pár sprintů sem a tam po chodníku.
Zkus tohle https://www.raststaetten.de/.
Potvrď všechny cookies, vyber routenplanung, dej Prag - Innsbruck a ve filtru vyber Wickeltisch, Spielplatz. Moc toho tam teda není.
Evaeva mrkni na Fürholzen West.
A9 kousek před Mnichovem, pokud pojedete A93 a pak A9.
Inntal Ost, A93 mezi Mnichovem a Innsbruckem.
Tabea díky, kouknu na to. Víš co, o velké strach nemám, jednak vydrží, jednak jim stačí zastávka na záchod a zmrzlinu třeba. Ale nevím jak mimino, tak bych ráda měla v záloze něco, kde ho můžu nechat trošku prolézt.
Evaeva mrkni na Fürholzen West.
A9 kousek před Mnichovem, pokud pojedete A93 a pak A9.
Inntal Ost, A93 mezi Mnichovem a Innsbruckem.
Tak o tartanovém hřišti se mi ani nesnilo, bomba![]()
Díky, ukládám si...
VariJá už nevim, kde jsem si tě vyvolávala skrz tu dovolenku, ale odpověď si pamatuju. No tak to vůbec nevím, že se nekoupal, to jako se divím, že to dal a neměl nějaký upal, bylo vedro i v září! No jasně bazénky jsou super, naše holky by o to taky hodně staly, my jsme si říkali, že dáme nějaké ty bazenkove termály na podzim, snad to bude letos takové víc zdravější, jak ty děti rostou. Vloni měly docházku do školky teda na výbornou, ale s vecnou rýmou, na bazény by to rozhodně nebylo:D:D. Já hledám teď a jako asi nakonec riskneme tu Bašku i na konci srpna, má prostě nejvíc nabidek na ubytování v té lokalitě a i je to poměrně levnější než v těch okolních vesnicích, tak asi ostré lokty s sebou ať si uzmeme místo na pláži:D
Evaeva Teď jsme to jeli, neviděli skoro žádné, přímo u dálnice je i pump minimum.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje