Mulen nojo, ty jsi plachetnicova :))))))
Cestování
razorblade
No joo. Já vím, že se to koná teď někde v Baltu. My jedeme sice v srpnu na Hel, ale to už bude po všem a nevím, jestli by tam bylo něco vidět.
Mulen pristi rok by mel byt sail v bremerhavenu... to bejva monstrakce. otec na ni byl trikrat a vzdycky nadsenej
barbucha wow, tak to budeš užívať ticho. Krásne miesto
Nemáte prosím někdo tip na ubytování v Krušných horách? Jáchymov třeba nebo i jinde, kde je východisko k výletům.
hahaha, už vidim barbucha , jak tam jako správce drandí se sekačkou - tak určitě
Na to můžete všichni rovnou zapomenout
Vidim to na ty ovce, pozemek má prej jeden a půl hektaru ![]()
Mladejm se za prvé nechce votročit a za druhý neni jistý jestli je tam internet!! Jsem se neptala radši... zřítelnice údajně neprojevila ani minimální známku nadšení nebo aspoň zájmu, tak se obávám nejhoršího!
Lenka22 my jsme byli na jare v Nove vsi v Horach, penzion Pod lipou
zřítelnici se nedivím. Odjezdy na chalupu v lesích během puberty byly u nás doma neustálým zdrojem svárů a nevzpomínal na to ráda.
Dnes bych se tam vyplácla na týden klidně i bez internetu, resp. jestli bych se kousla a akceptovala starlink, tak klidně bych tam strávila měsíc na HO.
barbucha Tak pro puberťačku je toto trest horší kláštera.
razorblade noo, to zkusím doma navrhnout, že bychom to spojili s dovolenou. A La Grace tam možná bude :)
baltik díky, mrknu na to.
Já jezdila na chalupu ráda (bez rodičů ovšem), ale to tenkrát nebyl žádnej internet - jen chlast ![]()
Chápu, ale mohla by tam jezdit s boyfriendem ![]()
Uvidíme. Musím hlavně ještě provést výslech, jak je to tam s topením a vůbec civilizací... my jsme zvyklí na leccos a bude stačit málo, ale jako první mě napadlo: remoska! to bude dárek! ![]()
razorblade jasne, uz zavodila ( ve tride A) a i vyhrála! Neni to zadny orezavatko!
Nemáte prosím někdo tip na ubytování v Krušných horách? Jáchymov třeba nebo i jinde, kde je východisko k výletům.
byli jsme ted na Božím daru, apartmány Engadin, za mě dobrý, milý ubytovatele, nic nebyl problem, mají tam i bazen virivku a saunu, byly i snídaně a zázemí pro děti venku i vevnitr, možnost grilu, hned u veřejného sportovniho hriste a u nej i detske hriste. Nejsem extra náročná, spíš to teď hodně vybírám s parametry kuli dítěti - potřebuji bazén a aspoň basic snidane, ty fakt chystat nemíním
Muslik díky, mrknu na to.
Lenka22 taky jsem chtela poradit Bozi Dar.
Muslikto je zaklad. Uzavreny dvur s nejakou atrakci typu ping pong nebo trampolina nam dokazou zvednout kvalitu dovolene o 1000 %. Nanestest tyhle parametry neumim na Bookingu filtrovat a prohlizeni fotek a popisu je na dlouhy lokte. Takze ty atrakce jsme vzdycky meli spis nahodou.
Lenka22 já byla před třemi lety v Božím Daru v penzionu Daro a byli jsme tam moc spokojení. Dobré snídaně, krásné okolí, hafo možností na výlety
continuity ahoj prosim te mame doma velkou debatu na tema dovolene pristi tyden, ja prosazuju balkan ale muz se kousl a pry jeste nikdy neprojel treba slovensky raj
a ja mu asi neumim moc dobre vysvetlit, ze tam bude lidi jak much. Tak jestli nemas nahodou nejake tipy co na slovensku projet aby tam byly kopce (pro 4 a 6 lete deti) a nebyli tam lidi:D
Gatita nám stačí i písek
teď máme dokonce hernu s krásnými věrnými kopiemi zemědělských strojů, kluci se asi poprvé detailněji seznámili s kombajnem ![]()
Ale vůbec nejvíc se nám osvědčilo trávit na ubytování minimum času.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje