continuity procesi?
Cestování
continuity já tam byla někdy kolem 13.listopadu a nahoru jsem šla sama... ale jako fakt úplně sama... po těch schodech z druhý strany, to bylo jak zjevení. Tady tudy jsem se vracela dolů a tam už pár lidí bylo, ale i tak proti tomuto úplně svatý. a taky tehdy nasnezilo. Krása to byla.
AprilTwelvejá tam muž na běžkách. Nějak mu to, nejvíc proč přišlo jako dobry nápad. ta lanovka je zlo.
brrrúplně stejná asociace ![]()
continuity to je mazec. Už na jaře (nebo v létě) psali, že chtějí omezit množství turistů na Sněžce na den. Na to určitě dojde.
AprilTwelve to je celkem taková mezisezona. Jinak nejlepší výlety jsou za nehezkého počasí - většina sedí doma. Samozřejmě s ohledem na bezpečnost, aby nedošlo k mylnému výkladu.
Po letech dovolených v Jindřichově Hradci bychom se rádi porozhlédli i jinde, ráda bych zde tedy poptala doporučení na ubytování. Jsme 2 dospělí, 2 děti a pozor 1 pes většího plemene, nejsme moc nároční. Sháníme nejlíp chatu/chalupu, se dvěma oddělenými ložnicemi a s elektřinou (bez lednice to asi nedáme), voda stačí klidně jen užitková, ložní aj. prádlo si můžeme přivézt vlastní.
A teď kde - Slavkovský les, případně Novohradské hory.
Máte? Znáte? Předem moc děkuju!
Victoria Takže jsi nakonec překonala fobii z australské havěti? :-) Hrozně závidím, to musí být úplně parádní zážitek! V jakém smyslu myslíš "konec světa"? Já mám pořád Nový Zéland na seznamu kam z Japonska, na fotky se těším moc, nezapomeň.
Tak je mi líto, fotky nebudou. A to bych se opravdu ráda pochlubila, hlavně těmi z "Rohanu". Zkusila jsem to přes mobil, zkusila jsem to z počítače a nahrávání prostě nefunguje. Bohužel, uživatelská přívětivost tohoto webu se zasekla ve starověku... pokud budeš stát o nějaké tipy anebo tě napadne jiný způsob, neváhej se ozvat:-)
Victoria To nahrávání fotek v poslední době opravdu dost vázne, taky s tím mám své zkušenosti.
Určitě by to tady zajímalo víc lidí, myslím, že někdo tu minule dával odkaz na nějaké své online album, stránky jako je třeba rajče. Tak možná něco takového?
Garfie si fotky prekopírovávám přes facebook
andulka01 Ty jo....to mě teda nenapadlo. A nevím jestli se mi chce :-)
No jasne, pokud je porad malo mista na zdejsim serveru, jdou fotky vkladat jen pres odkaz, musi byt fyzicky umistene jinde

Garfie mě hrozně štvalo to nahrávání a stejně sem dávám většinou fotky, které mám na fcb (no ok, čím dál tím méně), takže je to jen ctrl+c-ctrl+v
andulka01 Já právě už na FB fotky skoro nedávám....vlastně často tady v JP fotím jen pro vás. ![]()
Garfie toho si neskonale ceníme
Garfie Díky za radu. Fotky by snad už měly fungovat, tak to vyzkouším a pokud to půjde, problém bude vyřešen:-)
Edit. Tak nic, fotky mi stále nahrávat nejdou. Občas to zkusím, třeba to časem půjde. Vím, že tu byl popsaný nějaký popis, ale to mi připadá pro větší množství fotek zdlouhavé.
Trochu Florencie

andulka01 ach! Teda nejvíc se mi líbí ty první tři
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje