Cestování

Victoria krásné fotky, tam ji na seznamu, ale teď jen těžko hledám vhodný víkend.
continuity Děkuji. Měli jsme stejný problém, nějak to ideálně sladit. Ale Ryanair létá přímo z Prahy, úterý večer do Sevilly, v sobotu ráno zpět do Prahy, pro nás ideální rozmezí. Vychází to dva plné dny na Sevillu, což dle mého stačí, a pak denní výlet do Cordoby. Rychlovlak ze Sevilly je tam za 45 minut, rozhodně to stojí za to. Cordoba nás čeká zítra.
Victoriaužívejte si to.
continuity Dík!
0zero7 Wau, super, moc!!!
Victoria Taky krása, to jsi vystihla přesně-jak je ten svět rozmanitý!!!
A závidím, mně se to cestování letos nějak nedaří. :-) I když se mi konečně podařilo zorganizovat tu slavnou dámskou jízdu na Asia víkend.
V trochu jiné sestavě a na kratší dobu, než bych ráda, ale to nevadí, pořád bude Korea!
Victoria To je parada, krasny fotky! Nejlepsi je ten mix vlivu, kdysi davno jsem chvili zila na Mallorce a je to videt i na tamni katedrale. V lete chci do Granady aspon na den, kdyz budu ve Spanelsku, na to se moc tesim.
Proimte co je ta modernejsi budova na jedne fotce? To je bozi.
Victoria Nádhera.
Garfie Korea, MNAM! To jidlo bude bozi!
Victoria nádhera...Sevilly jsem se nemohla nabažit, na příští rok ji máme v plánu zase, i s větším okruhem.
0zero7 Mexiko boží....To fakt závidím,dlouhý lety a tropy uplne nezvládám , tak můžu jen koukat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje