slniecko Dá se trošku stlačit, trochu přečuchuje to ucho nahoře, ale zatím to nikdo neřešil. A přesně, každá aerolinka má v pravidlech trošku jiný rozměr zavazadla a přitom mají aspoň po Evropě všechny ve výbavě většinou ty samé Airbusy nebo Boeingy a místa pod sedačkou je stejně. Prý to chce EU nějak upravit, aby ty rozměry měly všechny aerolinky stejné, doufám tedy, že se shodnou na rozměrech mého batohu
.
Cestování
Nastupovaaat!

Sweet Potato Vypadáš úžasně a celá záříš!
slniecko Dá se trošku stlačit, trochu přečuchuje to ucho nahoře, ale zatím to nikdo neřešil. A přesně, každá aerolinka má v pravidlech trošku jiný rozměr zavazadla a přitom mají aspoň po Evropě všechny ve výbavě většinou ty samé Airbusy nebo Boeingy a místa pod sedačkou je stejně. Prý to chce EU nějak upravit, aby ty rozměry měly všechny aerolinky stejné, doufám tedy, že se shodnou na rozměrech mého batohu
.
![]()
presne...
Sweet Potato aaaach, vyzeráš úžasne, uplne tam patris. ![]()
Sweet Potato
Parádní foto a opravdu záříš!
Sweet Potato oooooo ![]()
Děkujuuu ![]()
Sweet PotatoŠla jsem napsat, co už je tu víckrát, tak konkrétně - máš moc krásné vlasy i šaty, a opravdu na té fotce vypadáš spokojeně!
Zážitky se bojím žádné nebudou,to byla jen krátká letecká návštěva.
Z toho splutí se teď vrátil manželův kolega, vylosovali je asi napopate.
slnieckomateriál je úplně na pohodu, takový hrubší, podobný jako má Herschel.
Dlouhé dodání je pravda, ale s kvalitou produktu to nijak nesouvisí. Vrácení nevím, to může být opravdu problém.
Krása.
Sweet Potato
oooonadhera, uzij si to!
Sweet Potato Vypadáš perfektně
Tak jo,třeba vás dnes uspokojim. Domluvili jsme si vrtulník do grand Canyonu. Fotek mám asi jenom milion, ale nějak mi to nejde nahrávat.
Nádhera!
Sweet Potato Ale to vypadajá na nějakou stylovou parádní cestu! Kam jedete?
Sweet Potato wow, to je fakt Orient Express? Můj sen je svést se tím tak před sto lety a aby to táhla pára
Ale i ted by to bylo úžasné.
Jinak ti to moc sluší :)
Sweet Potato vae victis aneb svetska slava, polni trava :) odkud to je? Ty zbytky rimskych cest jsou pro me dost zvlastni, neumim to popsat. Jako lidstejsi nez treba Koloseum, nevim.
Saty ti moc slusi, opravdu jsi cela rozzarena. Musel to byt krasny zazitek.
Sweet Potato Krásný záběr, moc ti to sluší. Světlo uvnitř vagonu láká tisíci příslibů... za okny se míhá mozaika lidských příbytků a vlak unáší osudy, které nakrátko spojil, do míst, kde se minulost neztrácí a budoucnosti neubývá...
Nějak jsem se zasnila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje