Chystejte se! Dnes večer (teda vy spíš brzo ráno) půjdeme na zápas NHL. ![]()
Nemůže mně někdo místo toho pozvat na cestu nejakým gancy vlakem? ani by to hned nemusel být orient express.
Chystejte se! Dnes večer (teda vy spíš brzo ráno) půjdeme na zápas NHL. ![]()
Nemůže mně někdo místo toho pozvat na cestu nejakým gancy vlakem? ani by to hned nemusel být orient express.
continuity Ja by som teda zápas NHL brala (som športový fanúšik), už sa hrá play off, bude tam super atmosféra.
Ale aj cesta v Orient exprese by bola fajn zážitok.
No to je právě to,mám sebe kolem sebe asi 20 lidí, co by šli radi. Já bych se mohla vymluvit na nemoc, ale nechce se mi druhý vecer strávit sama na hotelu a lepší pozvání na večer jsem nesehnala. Playoff fakt! a ja myslela, že je to první kolo ligy. ![]()
Sweet Potato to je taková nádhera, krásnou, šťastnou cestu.
continuity Jaké to bylo? Mělo to atmosféru, i když Vegas nevyhrálo?
Sweet PotatoJo, ono se to rozbilo až ke konci, do nějaké 54 minuty buď domácí vyhravali nebo to byla alespoň plichta. Pak vyfasli dva rychlé góly a stadion se dvě minuty před koncem proste zvednul a šel domů. Vegas každopádně nevyhráli zaslouženě, hráli lépe první třetinu, pak uz ne. Kdybych si dnes měla tipnout postupujícího z těchto dvou,je to určitě Edmonton. Ale hokej to byl hezký.
Ale show neskutečná, kamarád mi koupil fanditka, je to hrozná sranda, byli jsme i na té televizi. Vedle mě seděl nějaký Kanaďan a byl takový spíš tišší, trochu jsem se bala, že ho to fandění otravuje, ale vůbec, prý: I love your energy! ještě nám nabídl, že nás všechny vyfotí.
Ale v Evropě by z toho měli psotník, domácí góly se oslavují div, ne ohňostrojem, gól hostů zjistíš tak, že se objeví na tabuli, vyloučeny host dostane shame. no asi jsou zvyklí, bylo mi jich trochu líto, zas předpokládám, že v Orlandu to dostane Vegas zpátky I s úroky.
Je zajímavé o kolik je to přehlednější na tom stadionu, v telce pořád ztrácím nit, tady jsem to byla schopna sledovat i shora.

continuity To je náhodou super zážitek. Já sport vůbec nesleduju a neprožívám, ale na hokeji jsem párkrát byla a vždycky to bylo super! Jinak teda k těm posunům, píšeš "dneska večer, teda vy spíš dneska brzo ráno, půjdeme..." a mně se ukazuje že to píšeš 22:30. ![]()
Škoda, že nemáme někoho v Americe trvale, to by tu byl dobrej chaos! Vlastně by mě zajímalo, jak se třeba v USA informuje o událostech v Asii, nebo ještě líp v Austrálii....jako třeba "zítra v Sydney...." ![]()
Jj, já žádnej fanda nejsem, ale zážitek to rozhodně je.
taky to píšu 22:30
. Ale mě to ukazuje český čas.
continuity Ha, pravda! Mně to vlastně taky ukazuje českej čas, teď mi to došlo! ![]()
continuity To je príma, že sis to užila.
continuityVypadá to parádně. Mimochodem, co to máš na triku? (Tipuju variaci na Star Wars, ale nejsem si jistá.)
Dobré ráno.

Sweet Potato dobré ráno, a môžem ticho závidieť? ![]()
Sweet Potato já vím, že bych se měla soustředit na interiér, ale TA RŮŽE za oknem ![]()
Ráno jsme dojeli do Solmony, kde jsme přestoupili do historického vlaku směr Pescocostanzo (2.nejvýše položená zastávka v Itálii, po Brennenském průsmyku)
Na nádraží opět krojované družiny, alegorické vozy, prodavač zmrzliny Antonio Cozzi na motocyklu Indián a svatý Ján, z kamene vytesán. ![]()

ja zavidim nahlas! Sweet Potato ![]()
Sweet Potato to je super cesta! A ta růže za oknem je vážně jak na objednávku. Odkud kam a přes co to vlastně jedete?
Sweet Potato to musí být teda zážitek![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.