Sweet Potatokrásný výlet.
Cestování
KokoskaŘím - Matera - Pescocostanzo (nahoru historickým vláčkem) - Řím.

Dnes se mi podařilo vyčíhat jídelní a barový vůz bez lidí.

Jediné, co tu moc nefunguje, je připojení. To je velká italská slabina.
continuity Co tě ještě čeká?
Sweet Potato To je skvělá cesta! Užasný!
Sweet Potato to je nádhera, kolik je v tom vlaku asi cestujících?
Musím se přiznat, že pořádně nevim. Všechno je dost nový, teď mám n jakou Session na leadership pro ženy.
Chybí mi koláček.

continuity Dobrou chuť. My měli včera těstoviny s mušlemi, já tam měla jednu, muž hromadu. Dnes šafránové risotto s mini squidy, totéž. Beru si to osobně. ![]()
A trochu pro představu. Toto je jedno ne úplně celé konferenční patro v hotelu. Jsem v pátém (!) a akce je ještě v obří hale a druhém hotelu - tam je to jenom jedno patro za to minimálně dvounásobné. 25 tisíc lidí. Největší akce co jsem doteď viděla v Europe bylo asi 1500.

continuity Nemáte tam i prince Harryho? Psali, že nemůže oslavit synovy narozeniny, protožeje pracovně ve Vegas.
To je teda monstrozní akce!
To nevím,asi ho radši nechci potkat s celou družinou. Nám musí stačit šéf Nvidie.
Sweet Potato ach, ta lounge, zejména s těmi "zašívátky" ![]()
Co je tady neuvěřitelný a už jsem si toho všimla v Kalifornii je čistota toalet.
V hotelech, na letišti, včera na tom stadionu, všude jsou ty papírové sedátka, pokud se někdo necítí, tím pádem je tam fakt čisto.
Sweet Potato to je vsechno tak hezky!
Sweet Potato To je tak super všechno!!!
Hrozně ti závidím (ale přeju pochopitelně).
continuity Tohle je taky moc zajímavý, já se vždycky chtěla vdávat ve Vegas. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje