Sweet Potato Tak tohle ti teda závidím :-).
Cestování
Už jsme doma, včera ještě půlden ve Vatikánských muzeích. Všechny kouře jsme prošvihli a když přišel ten bílý, už jsme byli na letišti. Ale atmosféra na náměstí Sv Petra byla hrozně příjemná.
continuity Nakonec máš skvělé zážitky, to je príma. A dobré fotky!
Sweet Potato zeptam se stejne jako barbucha - to byla nejaka specialni cesta jen po Italii? Taky jsem myslela, ze jezdi tu klasickou trasu. A jsou jeste jine "lokalni" linky OE?
Ony kupodivu existují dvě OE společnosti, ta klasická a tahle italská, La Dolce Vita Orient Express, která má několik tras po Itálii.
Poirot asi jezdí tou druhou.
Sweet Potato aha, dik za vysvetleni.
Reklama na Kraslicko. Vysoký kámen. Počasí je luxusní a zaniklých a polozaniklých lokalit dostatek!

Opožděně díky všem, které mi poradily s výletem do Kodaně. Sice jsem si teď střihla naplánovanou delší hospitalizaci, ale výlet naplánovaný, neruší se a navíc se rozšířil i na Malmö. Začínám se opatrně těšit. A všechny místní postřehy opravdu pomohly. Díky, dámy
Mám dnes dost.

Horseshoe, jen trochu méně proflakly úhel a Zion.
continuitysuper!
continuity To je nádhera!
Zítra máme problém. Máme lístky na přesnou hodinu, ale pořádně nevíme, ve kterým jsme časovém pásmu. Jsme už v Arizoně, ale kmeny, kterým území patří, neposouvají čas na letní. Telefon ukazuje každému něco jiného, skáče to pomalu když projdeme z jednoho pokoje do jiného. ![]()
continuityNejlepší nakonec. ![]()
continuity krásné! Je tam horko?
Evaeva jo a ne, jak je tady suchý vzduch, tak to jde, kolem 30.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje