#continuity jak to vlastne vypadalo pri priletu? Probehlo nejaky lustrovani?
Cestování
Kokoskaběžné imigrační, nic speciálního, pár dotazů a otisky. Už nechtějí ani vytištěné papiry.
Jo, je tu i wedding salón. ![]()
KokoskaŘím - Matera - Pescocostanzo (nahoru historickým vláčkem) - Řím.
To je nějaká místní okružní jízda? Já myslela že to jezdí Paříž-Istanbul (a potkáš tam Poirota
).
Hele, ale vypadá to skoro líp než ČD! ![]()
(jo a ty šaty - to jsou ty "béžový" nebo máš dvoje? nebo měněj barvu dle světla?)
barbucha Haha, dvoje fakt nemám!
ČD mi připomněl záchod v tom historickém vlaku. (Možná bussiness plán? Vintage hajzlíky s ČD?)
Jinak byl vláček ale pěkný.

A úplně nejvíc nejstylovější byla tahle dvojice.
Pán sotva chodil, ale měl 4 obleky. A paní mi prozradila, že OE jede po 28.!

Sweet Potato muz by ocenil vlak, jidlo, historii a vylety, ale nedal by oblek
A ta cena je teda husta, okukovala jsem tu Truffle variantu a asi nic, no:D Ale tohle by se mi fakt libilo, tak treba nekdy:D
rasaNori Haha, muž to dostal k narozeninám, nutnost obleku bylo takové Easter Egg. Ale šlo by to asi i bez něj.
Sweet Potato jenze to potom neni ono, kdyz uz tak uz![]()
Gwen Stefani vám možná nic neřekne, jako půlce z nás, ale No Doubt už by mohlo.

continuity
Mně říká něco oboje!
Fotky hodně cool!
hezkyyy
Garfieříká ti neco i to město? Myslíme si, že to bylo Tokio.
Bohužel jen pár písniček mělo jinou grafiku,nad pódiem je obří kupolovite "promítací plátno", možná bych radši než na koncert šla na film.
Zvenku takto

Musim rict, že to sice není můj šálek kafe, ale je neuvěřitelná. Kolega to glosoval slovy: a kvůli těmto lidem nám chtějí posunout věk odchodu do důchodu na 80 let.
Já bych to ani neuskala a ona u toho ještě zpívá. ![]()
continuity husty!
continuity Tak to nepoznávám, ale vlevo je nápis v katakaně "richi gaaru", což jak jsi jistě pochopila, znamená rich girl! ![]()
Musela jsem si jít vygooglit, kolik jí je, protože v mých představách je to mladá holka, ale pak mi došlo, že jasně, musí být přece starší než já!!! ![]()
Garfie Já se tam málem vdala :-).
continuity Jak neřekne? :-) Mám ji ráda. Užij si to tam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje