Cestování
V Toskánsku jsme teď, ale na svoji top fotku ještě čekám.

Louka plná narcisů a koně na volno.

Lenka22 můžu doporučit ne penzion, ale apartmán, pokud netrváš na snídani. Třeboň Apartmany Na seníku.
Lenka22 Jindřichohradecko, Penzion Pohádka. Je to teda na druhou stranu od Třeboňska, na Kamenici, ale kraj je to krásný a vysloveně výletový.
my vyrazime v nedeli rano smer Bedrichov , takze
ve Spindlu prave snezi
dceri se v pracce srazily tenisky, takze ted nastupuje do letadla v botach do fitka
smenarnik me vcera chtel osidit o 30 Zł, misto toho mi dal o pade vic, kdyz jsem ho nachytala![]()
tak to bude zrejme dobra akce, drzte nam palce![]()
viktorka_od splavu tak nech vám to šťastne dopadne ![]()
Janulik03 dekujeme![]()
viktorka_od splavu to vypadá na super akci ![]()
Kde prosím Vás hledáte ubytování v Rakousku - i s polopenzí? Na bookingu není moc nabídek takto i s jídlem. Není na to nějaká souhrná stránka. Zatím znám jen rakousko.cz ale to mi nějak nefunguje dobře.
Karja pokud bys chtěla ubytování i s tou kartou, tak je to nejlepší přes stránky té dané oblasti/karty. Jinak hledáme přes booking (i naši - ti jezdí i na polopenze).
EvaevaSuper, podívám se přes tu kartu;).
Karja ale počítej s tím, že je to trochu otrava. Ty stránky někdy nejsou úplně uživatelsky přívětivé. Ale osvědčilo.se nám to nejvíc.
A já teda Korea, vlastně jen Soul, dvě noci se nám pořádně smrskly, protože ten prostřední, celý den nám pršelo, ale tak že, prostě chc..o.
Většinu času se víceméně ani nedalo chodit venku, večer pak v TV ukazovali zápaly v Soulu. Bohužel nás ta nejhorší slota chytla na takovém hloupém místě, ani jsme nemohly zapadnout někam do muzea...ale celkově se mi tam nečekaně líbilo a asi se tam ještě někdy podívám. A jídlo pecka ![]()

A hele, co máme na čepu! ![]()

A prosadila jsem si bydlení v tradičním domku, kamarádky byly dost nadšené a já mám inspiraci na chatu, jestli někdy nějakou budu mít. :-)

A nejlepší bylo, že to bylo úplně v centru, v jedné z bočních uliček takové živé "Stodolní".

Garfie paradni vylet i s trdelnikem :)) ty sukne jsou krasny, patrily k svatebcanum nebo to byly nahodne kolejdouci? (Teda jestli ta v bilem s kytkou ve vlasech byla nevesta?)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje