Garfieparádní fotky. Klidně, když budeš mít chuť, nahraj další. Korejské tradiční oblečení se mi líbí víc nez japonske, asi že je normálnější
Cestování
Garfie Muž tam letí v červenci na konferenci,snad se tam taky stihne porozhlédnout. Vypadá to zajímavě.
moora Jsou to náhodní kolemjdoucí, zhusta teda turisté. Když si půjčíš tohle tradiční oblečení, máš vstup do památek zdarma. :-)
Malvin Hlavně do něj hravě schováš těhotenství! ![]()
brrr Víš co, já od toho moc nečekala, ale musím přiznat, že jsem dost nadšená, je to takové víc asijské než Japonsko, víc "divoké", ale pořád velmi bezpečné a civilizované. Architektura (teď myslím tu moderní) moc zajímavá, ceny příznivé. Možná hrálo roli, i že jedna z nás byla Korejka, takže ten pohyb byl hodně splavný. Z jedné strany moře, z druhé hory, příroda, kamarádka, která tam žila, mi říkala, že na dosah od Soulu jsou skvělé treky.
Garfie Ty dvě fotky toho betonové schodiště se mi líbily moc.
On tam bude jen dva nebo tři dny a většinu času prosedí na konferenci. Pak ještě přelítají do Číny do nějakých laboratoří. Ale vlastně i naši plánují Koreu, onehda tu mávali nějakým Lonely Planet.
Garfie moc hezke fotky, pro me teda (nejen) tahle zeme velka neznama.
Garfie Kozel a trdelník!![]()
Krása. Škoda toho počasí.
brrr To je Design plaza, mám z tama ještě asi milion fotek
a vyhodnotila to jako největší zážitek. Uvnitř jsou výstavní síně, ale nás bohužel dost tlačil čas, takže expozice jsme neprošly a dost mě to mrzelo, zvlášť když pak začal ten šílený slejvák a my ho strávily v Gangnamu, což je taková posh část plná obchoďáků, původně jsme se tam ani nechtěly zdržet a nakonec nám nic jiného nezbylo.
Sweet Potato Byla jsem nešťastná, ale muž tady má na víkend kolegu a zásobuje mě fotkama, tak se mi hned zlepšila nálada. Do cestování to vlastně taky patří. ![]()
Vrchol sopky

Vyhlídka na Fuji

Chrám u jezera

Naštěstí tu kolega není poprvé. ![]()
Garfie Chápu. ![]()
Ale ta poslednífotka je výborná.
To je nádhera! Toskánsko byl roky můj velký sen, loni splněný
. Naprosto mě okouzlilo, z těch výhledů jsem měla blažený pocit na duši, cesty lemované cypřiši, nádherné usedlosti, vinice, slunce....tohle přesně jsem chtěla zažít, vhánělo mi to slzy do očí. Díky tomu mám teď ve svých dalších cestovatelských snech celkem jasno - Itálie, Itálie, Itálie
. Procestovat a poznat ji úplně celou, v každém regionu ochutnat jejích tradiční jídla, s otevřenou pusou obdivovat architekturu. To bych si moc přála. Ta země je nádherná, pestrá, plná vůní a chutí. Mě osobně úplně očarovala. ![]()
Ale třeba ve Slovinsku je taky krásně:-). Byli jsme tam minulý týden, viděli spoustu krásných míst, přejížděli horské průsmyky, navštívili jezera, vodopády, jeskyně, i u moře jsme byli. 

vanilka ooo tak to si ma nakopla, môžeš dať viac info, kde ste boli a ako je to s ubytovaním? Ďakujem
Garfie tvoje fotky vždy hltam s nadšením, dokonca aj tie od muža. Je to pre mňa taká cestovateľský kniha ![]()
Janulik03 jezdíme skupinka s privátní průvodkyní, autem pro 8 lidí, výlet na 5 dní, každá noc jinde. Vše zajišťuje ona, takže s tím asi neposloužím. Má naplánovanou trasu a noclehy zajišťuje dlouho dopředu. Tipy na krásná místa určitě dát mohu - hrad Predjama, jeskyně Postojna Jama, jezero Bled, řeka Soča, vodopády Savica, Bohinjské jezero, u moře Piran, Portorož...
vanilkaSlovinsko je nádherné,strávili jsme tam celkem asi dva měsíce a určitě jsme neviděli všechno.
Krásný fotky ![]()
Mně se taky mnohem víc líbí korejský tradiční oblečení, připadá mi obecně slušivější než ty kimona (ty seděj podle mě výhradně Japonkám)... ale je zajímavý, jak každej národ si "vyvinul" šaty pro svoji typickou postavu.
continuity je nádherné a hodně, hodně zelené. Obzvlášť teď na jaře je ta příroda překrásná
vanilkaďakujem za tipy, to mi stačí, ubytovanie so nájdeme ![]()
GarfieTeda ten Soul! Kdysi mě tam muž lákal, ale hrozně se mi nechtělo. No zásadní chyba koukám.
Jinak cestování s domorodcem má něco do sebe a kupu výhod.
vanilkaSlovinsko mám rozhodně na seznamu. Nádhera!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje