continuity Mně to úplně změnilo náhled na Koreu, do teď mě vůbec nelákala! ![]()
vanilka To je krása! Tam taky jednou musím!
continuity Mně to úplně změnilo náhled na Koreu, do teď mě vůbec nelákala! ![]()
vanilka To je krása! Tam taky jednou musím!
Garfie Soul je teda pecka!
Výhled na Fuji pobavil moc :-) Teď jsou v jap příbuzní a Fuji stihli ten samý den cos dávala i ty tu fotku bez mraků.
vanilka díky. Taky mám Itálii moc ráda, všechny regiony. Pak taky Rakousko. Mně nějak nelákají dálky, stačí mi Evropa :D.
Marbuša byla jsem teď zas pryč, ta fotka je moc pěkná
Lenka22 jsem tu teď pár dní nebyla, tak už máš asi vybráno, ale stejně přidám - dcera má apartmán v České Kanadě, kousek pod Landštejnem, u Slavonic. Malá vesnice, klídek, velký uzavřený dvůr.
Je tedy jen pro 4 - 5 osob, ale zato úplně nový.
A kdybys chtěla, můžu dát přímý kontakt, aby to nebylo přes B... nebo jiné zprostředkovatele, a tedy levnější.
Torrah vybráno ještě nemám, já než se tím prováhám, to mě trvá nekonecně..ale chtěla bych pro 2 osoby a spíš asi ve městě, ať je kolem trochu živo, ať nejsme odříznutí. Ale díky za tip.
Torrah vypadá krásně a česká kanada je nádherná oblast. Pro letošek už máme vybráno, ale ukládám na příští roky. Jestli bysme se tam teda v pěti vešli ![]()
Evaeva Torrah Taky jsem na to hnedka koukala. A jako myslim, že to dceři docela zaplníme odsud. Hned se musím podívat, co tam v okolí je, protože tuto oblast teda vůbec neznám.
Já mám naplánováno letos několik výletů do J. Čech - my to máme cca hodku a pul, ale už si taky říkám jestli není lepší to tam někde na pár dnu rovnou zapíchnout;)
Torrah a diky za nakopnutí, už mi to bylo blbý ta prokrastinace a vyhledala jsem i zarezervovala ubytko, uff.
Karja no Česká Kanada, Třeboňsko, Jindřichohradecko jsou na několik dovolených, tak rozhodně s ubytováním!
vanilka díky. Taky mám Itálii moc ráda, všechny regiony. Pak taky Rakousko. Mně nějak nelákají dálky, stačí mi Evropa :D.
Mám to úplně stejně, jsem konzerva, stačí mi ČR a Evropa
. Rakousko už máme taky celkem projeté. Neláká mě ani Egypt, Turecko, to už je jiná mentalita, náboženství. Nic mi neříká ani dálný východ, to už je mi hodně vzdálené vším. Amerika je krásná, ale netoužím po ní. Hltám cestopisné dokumenty, třeba Evropa z výšky nebo Nádherná Amerika, to miluju. Úžasné záběry a zajímavosti. No a taky Manu a Matěj na cestě Itálií ![]()
![]()
Evaeva nahoře jsou čtyři postele a dole pohodlný gauč...
Karja kolem je toho plno... Slavonice, hrad Landštejn, Jindřichův Hradec - tam je třeba muzeum s největším pohyblivým betlémem, nebo Zoo Hrádeček, velmi milé ZOO, vstřícné pro děti, nebo na skok do Rakouska... spousty se tam toho dá podnikat. A je fajn tam mít kola...
Lenka22 tak ať se ti tam líbí, já v JH bydlela přes dvacet let, okolí je tam krásné
Torrah spaní v obýváku nám nevyhovuje. Ale příští rok bude mimino možná ještě v postýlce ![]()
Torrah ale oblast je to vážně nádherná. Příjemně zvlněná krajina, na každém kopečku boží muka...
Evaeva jasně, to chápu. Uvidíte...
Mám to úplně stejně, jsem konzerva, stačí mi ČR a Evropa
. Rakousko už máme taky celkem projeté. Neláká mě ani Egypt, Turecko, to už je jiná mentalita, náboženství. Nic mi neříká ani dálný východ, to už je mi hodně vzdálené vším. Amerika je krásná, ale netoužím po ní. Hltám cestopisné dokumenty, třeba Evropa z výšky nebo Nádherná Amerika, to miluju. Úžasné záběry a zajímavosti. No a taky Manu a Matěj na cestě Itálií
Hlásím se do klubu, myslela jsem, že jsem výjimka. Neláká mě ani Afrika ani Asie. Přitom je mi jasný, že kdybych se tam ocitla, byla bych stoprocentně nadšená. Teď jsem ještě plná dojmů z Toskánska, ale úplně stejně se mi tam líbilo i v dalších regionech. Manu a Matěj mě taky bavili, možná nejvíc ta první řada, pak už mi to přišlo víc jak reklama na konkrétní podniky.
Marbuša v tom klubu je nás víc :-)
vanilka Ve Slovinsku jsem před pár lety byla a taky mě chytlo za srdce. Po tom dokonalém Rakousku (nic proti němu!) to najednou bylo takový víc lidský, obyčejný, občas i domeček na spadnutí... Krásná příroda. Ten hrad nebo pevnost na 4. fotce jsem myslím taky fotila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.