Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. května 2025 21:05

barbucha To je zajímavý. Mně je jedno kde jsem, ale podstatné je s kým tam jsem, krajina je mi víceméně buřt.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 30. května 2025 21:28

Kan 

O tom ale řeč nebyla, s kým tam jsi... tím se dá sice leccos vylepšit (nebo zhoršit ), ale bez ohledu na průvodce když si můžu vybrat nebo kde se mi víc líbí, tak já beru rovinu prostě.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. května 2025 21:37

barbucha Mně je to asi jedno, chyběl by mi akorát les, smíšený, vysoký. A voda, rybníky, nebo jezera.

Offline slniecko admin
19461 příspěvků moje polička 30. května 2025 22:04

barbucha najlepsie panorama Tatier je z terasy Grandhotelu Praha od kavy a palaciniek s orechami

Offline Garfie
28247 příspěvků moje polička 31. května 2025 01:47

DruI haha, taky to mám tak. Ne úzkost, ale takovou až posvátnou úctu. Miluju Valašsko, ta zvlněná krajina je mi bližší. 

Lilly_Ku Příště Reunion? :-) Kamarádka chodila s klukem, co tam sloužil civilku (šťastlivec) a byla hrozně nadšená! 

Offline Gatita
8551 příspěvků moje polička 31. května 2025 08:22

Lilly_Ku dekuju, prijde mi to skvele. Ale chce to i nejake vnitrni nastaveni, aby na to clovek mel. Kdyz se nad tim tak zamyslim, tak jsme taky meli v zivote obdobi, kdy by nam nic nebranilo se sebrat a na nejakou dobu odjet, ale vubec nas to nenapadlo...

Offline Lilly_Ku
4494 příspěvků moje polička 31. května 2025 09:01

Garfie la reunion je na seznamu :)

Offline Lilly_Ku
4494 příspěvků moje polička 31. května 2025 09:08

Gatita

podle me je ideal, aby si clovek srovnal, co od zivota ocekava, a pak si ten zivot podle toho zaridil. 

tech moznosti jak si usporadat zivot je hodne a jsou ruznorode, jedna neni min nebo vic hodnotna nez jina. ale nejde mit vsechno. ja treba nemam deti, zjednodusene receno je pro me dulezitejsi svoboda v rozhodovani a volny cas chci venovat svym zajmum a pratelum. ale nebylo to tak vzdycky.

v nejakem serialu (GoT?) byla hlaska "vezmi si co chces a zaplat za to", myslim, ze to je presny :)

no to uz jsem se ale dostala trochu jinam.

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 31. května 2025 09:46
Reakce na barbucha:

Jsem tady jak vidim asi jediná, kdo preferuje placky Haná, Holandsko Hory mě děsej! Jako podívám se na ty panoramata, ale koukám abych už byla někde v údolí.

​nejsi sama, sestro

Offline Gatita
8551 příspěvků moje polička 31. května 2025 10:40

Lilly_Ku to je presne. Pomalu se to ucim, aspon teda v necem. 

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 01. června 2025 09:35
Reakce na barbucha:

Jsem tady jak vidim asi jediná, kdo preferuje placky Haná, Holandsko Hory mě děsej! Jako podívám se na ty panoramata, ale koukám abych už byla někde v údolí.

​No konecne nekdo jako ja! Muj sen je jit a jit po rovine bez konce, jeste lepe kdyby tam nebyly zbytecny lesy, kroviska a tak. Ale kdybych si mohla vybrat uplne, tak se celej zivot nehnu z mesta.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 01. června 2025 09:50

Jo, vytáhla jsem děcka na Erasmus. Moc pěkný to bylo.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 01. června 2025 11:41

Luna 

Já už jsem si vybrala, z města se nehnu a jinam než do měst nejezdím!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. června 2025 12:20

barbucha Já mám města taky ráda, ale s€rou mě ty lidi tam. Všude hluk, bordel, ječení, smrad, špína a bezdomovci. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2025 14:03

barbucha já mám ráda, jak přírodu, tak města. Ale co mám děti, hůř snažím davy a při dovolené víc vyhledávám únik do přírody.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 01. června 2025 14:59

Pojedu do Slovinska. Destinaci znám, byla jsem tam několikrát. To je výhoda, i když si to tím asi zjednodušuju. Začínám být nervózní, už jsem dlouho nikam nejela. 

Možnosti výletů omezuje přítomnost psa, ale mám vybráno dost jednodušších tras, ačkoliv i tam se můžu dostat na místo, které pes neprojde. 

Volno mám od čtvrtka, ale předpokládám, že vyrazím tak v pátek. Snad nevyměknu a neskončím u rodičů na zahradě. 

Offline Tabea
7863 příspěvků moje polička 01. června 2025 16:39
Reakce na continuity:

Tabea jo medvedy tam mají. To mne vidíš nenapadlo, ty máme i na Slovensku.

​koukám zrovna, že ani ne 5x větší Rumunsko má zřejmě těch medvědů 10x víc než Slovensko

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 01. června 2025 17:38

Tabea problem slovenských medvědů není rozhodně v počtu, ale absolutně nezvládnutým soužití ze strany lidí.

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 01. června 2025 18:48

bublifuk užij si to

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2025 20:38

bublifuk a těšíme se na fotky