continuity Zatím ani ťuk.
Kytičky aneb zelené prsty...
Jsou tvrdohlaví, ze zdravím ![]()
Koukám, že jsem si místo vánočního kaktusu pořídila ten na díkůvzdání
Zrovna minulej tejden jsem obíhala květinářství, sháněla jsem bíle kvetoucí... květinářku jsem podrobila výslechu a požadovala záruky barvy - nesnáším růžovou a fialovou
no a co jsem si přinesla? z bílejch poupat mi právě vylezly hodně narůžovělý květy. Se picnu. Takhle aspoň žlutý kdyby někde měli...
barbucha Dám ti naději. Trpěj na virózu, která způsobuje postupné blednutí květů až do jejich úplného vyblednutí. ![]()
Výborně. Doufám, že tu virózu chytí! ![]()
Ten můj je asi taky "díkůvzdání", ale stejně mám radost a doufám, že stihne vykvést než odletím!
(vyfotila jsem vám ho i s mou vlastnoručně vyrobenou vánoční dekorací na téma "skřítci v onsenu"
)

Garfie ti skritci ![]()
moora Vrchol vánočního designu, co? ![]()
GarfieTi jsou príma.
Garfie Koupou se ve vaně?
Sweet Potato diky za clanek o kaktusech. Ty moje dobu kveteni nerespektuji, vsechny kvetou po navratu z letneni v rijnu az lisotpadu a nektere kvetou opakovane jeste na jare.
brrr Já bych řekla spíš v kádi....ale ano. ![]()
Ale je to náhoda, já jen tak tupě dekorovala a pak říkám, jé, to vypadá jako skřítci v onsenu, původní záměr to nebyl.
Jasmín.

Kytkoodbornice, prosím o radu! A vyvolávám MP Meri

Co je to za kytku a proč vypadá tak zle? Zvířata na ní žádný nevidím. Je to spíš strom, z utržených listů teče trochu mléko. Mohl by to být FICUS CYATHISTIPULA?
Vykvetla mi tlustice![]()

monis Letošek je rokem kvetoucích tlustic. Ta kvítka jsou kouzelná a kvetou mi už druhým měsícem.
monis Teda, tu jsem nikdy neviděla kvést;). Krásné, krásné.
monis juuu, to vidím prvně v životě. Voní to nějak?
Mně kvetly v létě! Venčila jsem...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje