Makara nešlo by to olejem? sundáváme tak smůlu z auta. Třeba se to bude chovat podobně. Trochu oleje na tu hmotu, chvíli nechat působit a kuchyňskou utěrkou otřít.
edit
Makara nešlo by to olejem? sundáváme tak smůlu z auta. Třeba se to bude chovat podobně. Trochu oleje na tu hmotu, chvíli nechat působit a kuchyňskou utěrkou otřít.
edit
díky, vyzkousim
Janulik03 Pinot Noir Ha, tak dobrý, mám to v topu (no teda to ukáže čas):D:D Byl to nějaký zkrat, prošla jsem si to a mám to dobrý, posunula jsem 4 keře. Ted dělám tu obrubu, to mám než napadne sníh asi;)
Karja ukáž
Janulik03myslím v topu tou vzdálenosti, jinak není co ukazovat:D. Musím tomu dát ještě tak 4 zahradní sezóny této zahradě, ale jako v plné péči:D.
Karja nekecaj, aspoň si tú záhradu fot pre seba, ten progres je úplne super vidieť potom.
Janulik03
Ha, spíš jsem to měla vyfotit, když tu měl sambo ty jehličnany. Možná bych si pak více vážila své práce. Jako s kamarády a sousedy jsme z toho měli srandu, ale teď si dcera docela zve kamarádky, ještě jsou malé, tak je sem doprovodí rodiče a tak, a když se tu tuhle otec rozhlížel na zahradě, byla jsem fakt rada, že jsem to na jaře presazela:D.
Rozkvetla mi jedna hadí lilie. Málem bych to přehlídla. Kdyby radši nevykvetla žádná, teď abych to zkoušela znovu. ![]()

A ještě pár fotek ze zahrady, už to všechno končí, ale zároveň toho u nás ještě pořád kvete dost.

Pinot Noir no vidíš, nakonec se ti rozjely i fuchsie ![]()
Já si při nich vždy vzpomenu na babičku, ta je měla na zahradě v takovém speciálním květináči.
continuity no, nakonec parádně. Ale trvalo jim to, už jsem ztrácela naději.
Mně jednu babičku vždycky připomenou floxy, a druhou červené růže, které mi vždycky nastříhala pro učitelku při vysvědčení.
Zahrada skoro v plným květu! A fuchsie super ![]()
máte někdo na zahradě Arbutus unedo - jahodový strom - planika obecná?
daří se tomu tady?
RoSa nemam, ale ty mrazuvzdornosti bych moc neverila
První čemeřice.

Vydrží toto všechno přes zimu venku? To malé šedozelene určitě, to je z hor, netřesk taky, ale to růžové?

JankaM našla jsem, že je to pokojovka:
Pinot Noir děkuju, tak to musím ještě vyndat a uklidit. Myslela jsem že je to něco jako netřesk.
Z nejnovějšího čísla časopisu Kaktusář.

Sweet Potato a co ti moji darebáci, rozmysleli si to v novém prostředí?
Dnes jsem šla do školy a tam ho mají ve vrátnici úplně obsypaný, jako ostatně každý rok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.