Pinot Noir teraz ráno -5st. ![]()
Ale zajtra idem vyznačiť obrysy chodníku a nového záhonu.
Ako prvé som nakúpila záhradné osvetlenie, mám 40 m LED žiaroviek ![]()
Proste mám priority
Pinot Noir teraz ráno -5st. ![]()
Ale zajtra idem vyznačiť obrysy chodníku a nového záhonu.
Ako prvé som nakúpila záhradné osvetlenie, mám 40 m LED žiaroviek ![]()
Proste mám priority
Janulik03 rozumím tvým prioritám ![]()
právě včera jsem plánovala, kam těch deset metrů pověsit, aby to bylo hezké, nezarostlo to a bylo bezpečně připojené. V sobotu to provedu a následně očekávám, že se k tomu vyjádří kdekterý chytrák z rodiny (nemělo by to být támhle? a ten drát fakt musí vést tudy? a není to zbytečný?).
Ten chodníček, cos naplánovala, bude super, romantika :-) A hlavně tě čeká to sázení a kombinování kytek ![]()
andulka01mám doma elektrikára, tak ja len mávam a dávam pokyny, zapojenie neriešim. On by mi najradšej prekonal celý dvor a natahal všade káble, ale to už nie je pre mňa tak flexibilné ![]()
andulka01 a ukážeš čo si vymyslela?
uááá, na Smíchově sněží! ![]()
RoSa všude sněží ![]()
Aspon nejsi na výletě v zoo...na Vysočině:D:D:D;). Já jsem jí ráno říkala, když si na takové fashion legíny nandavala tepláky, chraň tě ruká páně, jestli tě uvidím na fotkách venku v těch leginách.
A jinak sorry, to určitě já, já si včera koupila takovej zimní přechodovej kabát, přesně na toto počasí:D
Karja tvoje dítě v Zoo, moje ráno vyrazilo na víkend na vandr pod stan.
Cílem bylo odradit slabší kusy, aby se odhlásili ze zahraničního školního zájezdu, tak myslím, že to splní. ![]()
continuity Od zítřka se u nás hlásí zase oteplení, ale tu noc ve stanu jí nezavidím
Nechci vás provokovat, ale pochlubit se musím, ještě před týdnem jsem myslela, že moje terasa nepřežila zimu!

Garfie No vidíš a já jsem se teď ráno dívala, že mi asi pomrzly některé tulipány. Grrr
brrr Ty jo, tak co se týká tulipánů, tak tě uklidním, vylezly mi jen listy, květ ani jediný!!!! ![]()
Karja mě zajímá ten kabát, klidně do příslušného vlákna, děkuju ![]()
Anema take letos zkousime seminkove rolady. Mame v nich chilli papricky a rostou srovnatelne s vysevem do sadbovace. Vcera jsem jednu vybalila a koreny mela krasne az dolu. Chce to mit vetsi vrstvu hliny, podobne jako mas ty. Syn dal malo, ale i tak si s tim ty kytky krasne poradily. Ja jsem nasla navod na you tube a tam doporucovali krome bublinkove folie i noviny nebo pecici papir. Tak pecici papir zplesnivel po asi dvou tydnech. Je to velka uspora mista a pristi rok vysejeme do rolek znovu.
Muj nejoblibenejsi narcis.

Ginger Je krásný, vidim ho poprvé.
Ginger můžu jenom zopakovat.. je krásnej a vidím to poprvé. Co je to zač?
Koupila jsem si řezané narcisy a vyklubaly se taky neobvyklé.
Ginger tyhle mám v krémové barvě. Ale víc se mi líbí klasické narcisy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.