Janulik03Máš to hezké, tyto slapaky jsme taky dělali před vchod, ale u nás to stále vypadá tak jako spíš provizorně, vy to máte hrozně úhledne ten chodníček. Jakoby kdyby můj muž měl někde točit takhle tu zatáčku pro efekt, když to může být přece rovný, kratší a málo pracnejsi....t, prosím tě, teď nemáš tak rok nárok říct o něm něco špatného. Mas mezi tím prostě trávu nebo co vyroste, to tam vyroste. Ještě teď kamarádka dělala pěšinku z nějakého jak drceného kamene jsem pochopila, to mě hodně zaujalo, říkala jsem si, že to půjdu okouknout, to jsem nikdy neslyšela
Kytičky aneb zelené prsty...
Zuzuli Pinot Noir Vy byste sundavali tu textilií? Mně přijde, že to pak chce trochu proplejt jednou za cas a představa, že se takhle pravidelně reju na exponované místě, kde přesně tomu péči dávají asi nejen psy...Jako je to hrdinské počin!
Pinot Noir prosím tě, nějak mi po zimě zažloutla ta aukeba japonská. Byla dobrá celou zimu, temné zelená, ale teď má spodní listy flekate a i ten zbytek je takový světlejší...mám vyčkat, nebo tomu můžu nějak pomoci?
Tak s tou plachtou to nikdy efekt záhonu, natož louky nevytvoří. Zvlášť, pokud má být založený na přesévajících se letničkách. Pokud budou rostliny dostatečně nahusto, časem mezi sebe plevel ani nepustí a ty okrajové bude obchcané od psů s plachtou i bez ní. Navíc plevel se tam nakonec uchytí textílii navzdory a bojovat s plevelem prorůstajícím tím hadrem bych nepřála ani nepříteli.
Ta aukuba se snad vzpamatuje, možná potřebuje víc vody, já je občas přes zimu zaliju, když není sníh. A sem tam hnědý list mám taky, ony i ty stálezelené rostliny ty listy shazují a vyměňují. Celkově světlá je možná proto, že je víc na slunci?
Janulik03 no tak to by byla paráda! Možná by šel ten trávník vynechat úplně. ![]()
![]()
Karja haló, to je len návrh ![]()
Sama som zvedavá ako to dopadne
Pinot Noir nepokúšaj! ono je to fakt veľký priestor, chce to postupne, aj tak budem musieť všetky trvalky vypestovať, toto nechcem kupovať to množstvo ![]()
Janulik03 priznam se, ze jsem taky byla zmatena, ta AI uz to umi strasne verohodne. A porad nevim, jestli venovat vzpominku tvemu muzi, nebo tobe ![]()
Janulik03 ja bych se vykašlala na chodníček, zvlášť teda zatoceny, to jsou ty AI výmysly. zatáčky preci nikdo při normální chůzi neděla.
SunEclipse tady je to ještě celkem příčetné, ale pořád na mne vyskakují návrhy, kde najednou při změně designu vyroste za oknem místo pole deštný prales. Tady je velký prostor pro další nápady, místo skleníku oranžerie.
Sama som zvedavá ako to dopadne
![]()
Hned je mi lip.
Pinot Noir Dekuju, ona je prave trvale ve stinu, az jsem si rikala, jestli to prave neni co ji vadi. Ale ted ji radsi presunovat nebudu do velke zmeny... to by mohlo byt to posledni. Zalevala jsem, nepromrzla, tak me nic moc nenapada
Karja taky je mám v úplném stínu. Určitě se vzpamatuje, držím palce!
continuity ja ten chodník ale takto chcem práve, robila to podľa mňa. Ono je to len pre moju predstavu aby som to odprezentovala mužovi, aby náhodou ten chodník nebol ako prekvapko pre mňa, rovný ako keď strelis. ![]()
Vezmem si spray a ešte budeme dolaďovať obrysy.
SunEclipse no bála som sa, že bude proti, ale páči sa mu to, tak nebudem musieť kopať sama ![]()
Pinot Noir Doufam, celou zimu vypadala moc pekne, asi potrebuje nejakej restart;-). To vis, musela bych si ji porodit znovu a to je saa uz efekt snehove koule, kdy k tomu prece neco prikoupis. Uz jsem si dala zakaz, ze jeste ten posledni eshop, ale ted jsem dosazela kere a mam jedno!!! jedno volny misto a v hlave myslenku, co presne chci objednat a prece nebudu kupovat jeden ker,ze....
Janulik03 Ano je videt, ze vase manzelstvi je na pevnych zakladech:D
Karja kamenných ![]()
Sukňa je celkom potvora, mne vykázala po troch rokoch. Ale na jar dávam všetkým zeleným horkú soľ, či už vo forme postreku alebo granule ku koreňom. Pekne to nakopne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje