Garfie Jéééj, ďakujem pekne. Myslíš hortenzie? Ešte nie, len teprve lezu zo zeme. Minulý rok boli ešte celkom malé, tento rok očakávam ooooveľa viac.
na začiatku
neskor v septembri tie isté kvety.
Garfie Jéééj, ďakujem pekne. Myslíš hortenzie? Ešte nie, len teprve lezu zo zeme. Minulý rok boli ešte celkom malé, tento rok očakávam ooooveľa viac.
na začiatku
neskor v septembri tie isté kvety.
Janulik03 hortenzie byly nádherný v Bretani, maj tam takovou tu tmavě modrou inkoustovou barvu až do fialova a rostou tam všude
barbucha Fuchsie v Irsku
Tam z toho maj živý ploty.
Janulik03 vistarie a popinave ruze, to je nadherne, to mam rada
Janulik03 Hortenzie miluju
Ale myslela jsem kalinu-doufám, že ta krásná kalina byla u vás (nebo u souseda?) :-)
Garfie kalina je u suseda, este len zacina, potom vyfotim. Chcel ju vyrezat, ale tolko som do neho hudla, az ju nechal. ![]()
Potrefenáhusa modre hortenzie, tie mi nejdu. A to je mi luto ![]()
Janulik03 Jojo, to je ona!!! Už si vzpomínám :-) ![]()
Garfie pre teba. Uz zacina kalina u suseda. ![]()

Janulik03
Ta je fakt úžasná!!!
Garfie jjjjj![]()
barbucha Dnes jsem se pustila do těch orchidejí. První mám přesazenou. Musela jsem jí kořeny ostříhat celkem dost, protože byla prorostlá skrze květináč. Tak buď to přežije, nebo ne. Ale mně tedy přijde, že ty orchideje jsou fakt odolné. Skoro jako plevel. ![]()
razorblade taky jsem orchidej parkrat mela - ale mne ani nerostou. kvety opadaly, zustaly tri listy a... za tri roky furt tri listy a nic
Orchideje mám asi čtyři roky. Nikdy jsem po nich neprahla a všechny, které mám, jsem dostala darem. Nikdy jsem se o ně nijak nestarala. Sem tam je zalila a tím to haslo. Ještě maximálně odstřihnout suchou větvičku nebo kořen. A všechny mi stále znovu a znovu vykvétají. Tak jsem si řekla, že za jejich vytrvalost si po letech zaslouží čerstvý substrát a začala jsem je přesazovat. Uvidím, co to s nimi udělá.
Tak ať se jim daří!
Dalia nech ti krásne ďalej kvitnu a odmenia sa za nový substrát.
Moja vistéria vrcholí.

A ano, dobre vidíte, máme plný trávnik sedmokrások. ![]()
Janulik03 Rajská zahrada ... krása!
Janulik03 to je nádhera
my máme taky vistárii... sousedi mají nádherné květy a my listí a binec (S/J)
viktorka_od splavu To sa ako dá?
![]()
My to máme nad vchodom, takže nad hlavou teraz kvety a potom už len kooopa lístia. Na jeseň ma šľak tráfa, ale teraz som nadšená.
Janulik03 roste podél plotu, z jedné strany - té jižní, nádherně kvete. ze severní ani ťuk:-/ zato máme pěkný stín no a ten binec, neustále stříhat a vyhazovat, jinak by nás vystěhovala ze zahrady. zahrádky. minizahrádečky![]()
ale tak když se pořádně vykloním z okna ložnice, tak vidím ty nádherný hrozny květů co mají sousedi na své straně![]()
viktorka_od splavu jáj, no jo, tak ešte že aspon z okna.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.