Nám zmutovala do bíla nejen srdcovka, ale i chrpa! Co se to letos děje?
No, neviem, chlór bieli, nie je kvôli Covidu príliš veľa dezinfekcie v ovzduší
?
Nám zmutovala do bíla nejen srdcovka, ale i chrpa! Co se to letos děje?
No, neviem, chlór bieli, nie je kvôli Covidu príliš veľa dezinfekcie v ovzduší
?
Janulik03 Ty česneky jsou parádní, máme je tu na jednom záhonku ve městě a je to fakt impozantní, ta tmavá fialová.
Aranel su musim si ich dat ovela viac
slniecko To mě nenapadlo ![]()
Janulik03 Mě by zajímalo, co v ty tvoji zahradě není
Tady se vždycky něco zmini a ty za chvíli dodas fotky, jestli už u vas kvete nebo ještě ne.
Pinot Noir Heuchery super. Taky máme a rostou zdatně.
Vilemina Teda to je velmi sympatická džungle! ![]()
eM to vyzera tak hamizne, ze?
nemam vela rastlin ktore sa mi pacia neboj ![]()
něco darované, většina dnes koupené, sem si pustila žilou![]()
Vilemina Pekná nádielka! ![]()
Vilemina krása! Dnes jsem taky byla v zahradnictví, ale mohla jsem vzít jen to, co se mi vešlo pod kočár ![]()
Vilemina dobrakupa ![]()
vidim ze aj dopravny prostriedok si si zadovazila ......![]()
Janulik03 jo, jo, to je moje cestovní na nákupy![]()
A rovnou jsem to i umístila, záhon původně končil lupinou a buxusem a obsahoval jen zmíněné a echinaceu.

Pinot Noir projela jsem tři zahradnictví na Mělníku a byla ráda za velkej kufr auta. Ale myslím, že zdaleka nekončím![]()
Janulik03 tak to je stylový![]()
Vilemina Krásný, ale tý práce s tím.
crazydaisy no ale to je krásná práce ![]()
Pinot Noir som si spomenula ako si kedysi pisalao travniku bez plevelu
teraz sledujem ako velmi ta bavi starost o zahradu, kvety a vsetko s tym spojene. Pacis sa mi
Loni mi tu někdo doporučoval akébii a já ji zavrhla, že nic rychle rostoucího po zkušenostech s jilmem na zahradě nechci. No, tak už ji mám zasazenou
. Jestli nás to bude chtít sežrat jak ta mrcha sibiřská, tak si mě nepřejte!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.