brrr jiřiny nádherné (víc fotek prosím) a jabka závidím!
Kytičky aneb zelené prsty...
Janulik03 je, ty barvy jsou úžasné ♥️

brrr Jsou nádherné![]()
Dnes rano na zahrade. Kvalita fotky je spatna, foceno pres dvojity stary okno ( je tam odraz). Ale jsou
hrozne plachy. Chodi k nam uz od leta, mama s mladetem a to uz teda pekne vyrostlo.
Pinot Noir Jablek máme ještě hromadu na stromě a z hromady je mošt. Jiřinu mám jen jednu, ostatní zamordovali slimáci.

Ignis Nádherné barvy podzimu! ![]()
Dalia Jo, ty barvy jsou na podzimu to (jediné) hezké. ![]()
Ignis aaach ![]()
tak tady jsou úžasné rostliny a kytky a já sem jdu s touhle. Je to difenbachie a takhle se jí nedaří. Mám ji už léta, musím peavidelně odřezávat přehuštěný. Nevím co s ní.

Ignis krásné. A je super, že je to fakt každý den jiné. A taky každá rostlina. Na jednom plotě jde víno do žluté, oranžové a růžové, a teď už opadává, zatímco na opačné straně zahrady je až temně fialové, bordó a rudé. Dnes jsem u toho fotila víno tekuté:

Tak Betty to začla delat teď?
Není přelitá?
continuity no asi měsíc, a pravda zemina je dost mokrá. Presadim ji , mohlo by to pomoct.
Tak Betty jo, tak bude tím, odstran všechny shnilé kořeny, kdyby už to vypadalo špatně difenbachie dobře zakořeňuje.
Tak Betty Nie je to calathea? Asi to bude tým preliatím.![]()
Tak Betty Jinak myslím, ze to není diffenbachie, ale aglaonema maria.
Pinot Noir Mě hrozně překvapuje to množství barev a odstínů, to snad jiná rostlina neumí.
Ta fotka s vínem super ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje