Ja jsem uplne zapomnela podekovat Potrefenáhusa za pileu! Dneska jsem ji byla koupit novy kabatek a bude mi v prazskym minibyte delat spolecnost. Snad tu moji peci prezije :)

Ja jsem uplne zapomnela podekovat Potrefenáhusa za pileu! Dneska jsem ji byla koupit novy kabatek a bude mi v prazskym minibyte delat spolecnost. Snad tu moji peci prezije :)

razorblade No teda!
ta moje se mnozí jak blázen, ale vršek na ty matersky rostlině už asi pujde do kopru
tak šťastný soužití!

razorblade Potrefenáhusa Teda vy je máte nádherný, tu moji dost poznamenalo měsíční zalejvání mou kamarádkou, která všechno prolejvá jako blázen
tak snad se ještě zberchá..
Ounz no heled, ja jsem mela pocit, ze ji musim taky hodne zalejvat, ale zezloutly ji asi 4 listy, tak jsem koukla na net a ona to nema rada... a ja z ni mela pocit, ze ma furt suchou hlinu, takze chce furt vodu...
moje kytky se po dovoleny taky vzpamatovavaly, chodila mi zalejvat kamaradka, ktera kytky doma nema, tak o nich moc nevi a zalejvala mi je taky dukladne, v zamiokulkasu mi dokonce vyrostla houba
tak 14 dni po navratu z dovolene, v parnem lete, jsem kytky skoro nezalila. :D
razorblade jejda! No já jich po návratu musela nakonec pár přesadit, jak byly napitý, no ta pilea mi tak nepřišla a asi sem to neodhadla. Tak snad to rozdýchá, list jí upadly skoro všechny (a taková byla v létě pěkná)
hm a ja vcera obmenila nejake mrtvolky co nevydychaly moji peci a pri te prilezitosti se v navodu docetla, ze ty tlustoce se maji hojne zalevat a hnojit:-O ja se k tomu chovala jak ke kaktusu tak uz chapu proc mi nesly![]()
Prosím, nebyl by nějaký tip na pokojové rostliny na severní stranu, kterým vyhovuje, když se neletní, a nejsou jedovaté pro kočky? (tedy kromě zelence, ten máme
)
viktorka_od splavu To fakt? Ja tučnolist polievam ako sukulent, veľmi zriedkavo a mám ho krásny. Nehnojím vôbec. ![]()
viktorka_od splavu Je to sukulent. Žádné vodní orgie bych jí fakt nepořádala.
Estara Šáchor, ale ten zas kočky milují, takže ho chodí ožírat. Ale regeneruje se zdatně.
Estara lopatkové znasi stín/ málo svetla a taky různé kapradiny. Kapradiny se ale musí dost zalevat, a potřebuji vlhko. Ještě tady měla Hanulik ve tmě monkey monsteru, ale monsters ma dost agresivní ty šlahouny.
eM Šáchor mě napadl, ale právě s tím ožíráním... my máme koček víc, takže to regenerování jaksi moc neplatí. I ty zelence pořizuju furt nové.
Navíc tady v okolí je šáchor je silně nedostatkové zboží, ani teď nemám nikoho známého, kdo by mi dal na zakořenění.
eM U nás šáchor zregenerovat nestihl. Debatovali jsme tenkrát s mužem, jestli se na březích Niku kdysi dávno rozléhalo kočičí mlaskání.![]()
continuity Kapradin mám několik, ale zrovna u nich mi přijde, že jim to venku přes léto hrozně prospívá. Ale pravda je, že naši měli jednu, kterou nikdy nestěhovali, a byla pěkná. Možná bych jich mohla pár obětovat. ![]()
Monstera se ke kočkám myslím moc nedoporučuje.
eM U nás šáchor zregenerovat nestihl. Debatovali jsme tenkrát s mužem, jestli se na březích Niku kdysi dávno rozléhalo kočičí mlaskání.
to je něco pro mou představivost!
Biely kvet to víš, já mám obzvlášť velký zahradnický talent![]()
viktorka_od splavu tlustice potřebujou zalívat, když je vedro a pálí na ně slunce, třeba když je máš v létě venku, a potřebujou i propustnej substrát, jinak v zimě zálivku omezit (já zalívam víc panč je mám nad topením) a třeba ta moje v pohodě přežila na severozápadním okně 4 týdny bez zalití. Při častém zalívání uhnijou
continuity hm, mým ibiškům se letnění moc nelíbilo, vypadají dost zuboženě - přiští rok už to zkoušet nebudu, doma budou ![]()
Bylo tam na ně moc vedro si myslím![]()
Sweet Potato Estara Co to máte doma za tygry?
Já teda žiju v bezkočičí domácnosti, ten živatoschopnej šáchor je u sestry (jejich kočičí lady ho ničí jen trochu). Ve stínu mi jdou pěkně ještě kapradiny, žumen a lopatkovec. Neletním nic, není kde.
Bez koček takhle:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.